5 vriendinnen, 16 jaar vriendschap

by Guido

09/05/2016

Na 16 onvoorwaardelijke vriendschap laten deze jonge vrouwen elkaar niet meer los. Hun band is er één die je niet vaak ziet en één die ze graag delen met wereld. 

Het valt niet uit te leggen. De vreemde chemie die kan ontstaan tussen vriendinnen die al jaren met elkaar optrekken. Ze hebben elkaar misschien maanden niet meer gesproken, maar ze nemen de draad op, moeiteloos  alsof het gisteren was.

Ze bellen, mailen, babbelen, lunchen en shoppen met elkaar. Niet eens altijd allemaal samen, maar ze houden het contact wel zuiver en warm.  Een contact dat ooit toevallig opgebouwd werd. Het kan de school zijn, de buurt, de studies of het werk. Nieuwe vriendinnen bij de vleet, maar altijd is er wel een groepje dat net iets inniger verbonden lijkt te zijn.

Er staan voor elkaar, op elk moment, dat is het belangrijkste. Grote vreugde, maar evengoed alle probleempjes en zorgen, het wordt allemaal gedeeld.  Ze praten er over, ze lachen en maken het beheersbaar.

Ze zien elkaar groeien, ze kunnen hard zijn voor elkaar, maar op een zachte, begrijpende manier. Want ze zien elkaar graag, zoals ze zijn. Moeilijk is dat niet.

Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur dan zeker een mailtje naar stories@e5mode.be! Vertel ons jouw verhaal in een leuke tekst (met foto) of video en wie weet sta jij binnenkort ook wel op onze blog. 

Deze vijf knappe vriendinnen sieren bovendien de backcover van onze laatste folder, en die kan je ook online bekijken.

1