Greet doet het anders

by Céline Delodder

04/05/2016

Hoera, hoezee, leuk, fantastisch en fabuleus! Vandaag kan onze dag niet meer stuk. Want de eerste samenwerking met een e5-klant is een feit.

Greet Moens, visagiste, styliste én stijlicoon, gaat jullie (en ons) vanaf nu regelmatig verrassen met een unieke kijk op onze collecties. Greet vindt het namelijk heerlijk om haar creativiteit los te laten bij het samenstellen van haar outfits. Deze trendy vrouw bewijst dat hippe looks niet duur hoeven te zijn: impress for less dus. Belgische dames laten stralen zonder je portefeuille leeg te roven is haar ultieme doel. Een doel dat wij graag helpen verwezenlijken.

Op Instagram deelt Greet lustig haar outfits en vermeldde elke keer vol trots wanneer ze een stuk uit onze collectie aanhad. Haar enthousiasme, speels karakter en durf spraken ons meteen aan. Dus durfden wij ook eens: we nodigden haar uit om kennis te maken. En wauw. Wat. Een. Kennismaking. We waren meteen verkocht, net als Greet. Nu zijn we er klaar voor. Klaar voor e5 anders.

Wat is er dan anders?

Greet selecteert, combineert en presenteert een paar keer per seizoen haar favoriete looks uit onze collecties – helemaal volgens haar eigen stijl. Maar ze geeft ook tips hoe je haar looks kan dragen en hoe je zélf creatief met mode kan omgaan. Van kledij tot make-up: Greet vertelt het je allemaal.

En wij? Wij leren een nieuw kantje van onszelf kennen. Een speels, vrolijk kantje. We maken kennis met de durver(s) in ons. Wij willen samen met Greet jou ook kennis laten maken met de durvers in jezelf. Zodat je durft te stralen. Trots durft te zijn op jezelf wanneer je in de spiegel kijkt. Zo zien we ons graag!

0