Met 5 zussen heb je 5 keer zoveel plezier

by Guido

21/03/2016

Met 5 zussen maak je altijd wel wat mee. Iets wat de zusjes De Rudder zeker en vast kunnen bevestigen. Maria (36), Elise (38), Christina (41), Sara (45) en Hanna (46) zijn ontzettend hecht en kunnen duidelijk niet zonder elkaar. Ontdek hun verhaal in onze nieuwe video! 

Chaos. Overweldigend. Te veel. Het zijn een paar van de beelden die je voor de geest springen als vijf vrolijke zussen elkaar ’s ochtends begroeten. Vrouwen uit één stuk, anders en ontzettend gelijkend.  Alsof ze elkaar al jaren niet meer gezien hebben. Een blij weerzien, dat maar van gisteren geleden is. Ze becommentariëren elkaar, zoals alleen familie dat kan. Zachte en duidelijke kritiek, eerlijke complimenten.

Er is ook dat ene, dat bijna niet opvalt. Ze raken elkaar voortdurend aan. Een hand die wat prult met het halssnoer van een zus, een lok die weggestreken wordt. Een fysieke aandrift naar  contact met elkaar. Zorgzaamheid, en de warmte van vrouwen die samen lief en leed delen en zorgen voor elkaar. Dit zijn geen ‘catwalk-babes’, maar vrouwen, zussen, moeders, vriendinnen. Die zorgzaamheid is niet melig, ze hebben hun hart op de tong. Ze maken zich vrolijk om elkaar, maar ze kwetsen niet. Ze zijn vrank en ze denken, peinzen en tonen zo hun onzekerheden.

En dat maakt ze erg mooi. En zo zien we ze graag.

Deze 5 zusjes sieren ook de backcover van onze folder. Die kan je nu ook online bekijken. Graag zelf eens op de backcover staan? Stuur ons jouw verhaal, samen met een foto, naar stories@e5mode.be. Wie weet schitter jij binnenkort ook wel in onze folder én mag jij jouw verhaal vertellen in een leuke video. Wij kijken alvast uit naar jullie verhalen!

95