Anne was model voor 1 dag

by Céline Delodder

18/04/2016

Het is een druilerige dag. Zo’n echte baaldag. Maar niet voor e5-klant Anne. Voor haar is het een spannende dag. Want ze gaat voor één dag model bij ons zijn!

De 50 jarige Anne glimlacht breed wanneer we haar begroeten. Of ze het ziet zitten? Helemaal. Ze is er klaar voor. Benieuwd ook wel. Ze is wel al eens met een receptje van haar in een magazine verschenen. Maar nooit eerder als écht model. Als ze aan de schminktafel wordt geplaatst kijkt ze vol verwachting naar de visagiste. Die stelt Anne meteen op haar gemak: ondanks de enorme hoeveelheid aan make-up zal ze zichzelf nog altijd herkennen. Oef.

Ondertussen vertelt Sandra, onze styliste, uitgebreid hoe de gekozen silhouetten Anne haar lichaam eer zullen aandoen. Met volle aandacht luistert Anne naar haar uitleg, ondertussen al gewend aan de make-up borstels die over haar gezicht flaneren. En dan is de tijd gekomen om voor de camera te staan. Een beetje onzeker wandelt Anne de fotostudio binnen, waar de fotografe haar meteen laat weten dat stress helemaal niet nodig is. Voorzichtig gaat ze voor het doek staan en neemt ze haar eerste pose aan. Net als een echt model. Met de één hand in de heup, de ander losjes langs haar lichaam. Ze glimlacht nog steeds even breed als toen we haar voor het eerst zagen. Of misschien zelfs wat breder.

“Ik heb echt een fijne dag gehad”

 

Genieten doet ze met volle teugen. Van elke minuut. Elke pose. Met elke flits voelt ze zich steeds meer en meer model. Haar glimlach werkt aanstekelijk. Al snel glimlachen we allemaal even breed. Iedereen geniet mee. Anne is gelukkig. Oprecht blij dat ze model mag staan. Ze straalt. Zeker in de voor haar gekozen outfits. Ze voelt zich ontzettend goed zo. Ja, zo ziet ze zich graag. Eens in de kijker staan. Alle schijnwerpers op haar gericht. Net als de topmodellen. Het was een ervaring als geen ander. Dat laat ze ons nog weten als we de dag afsluiten. Met een brede glimlach. Model zijn voor één dag. Dat zou ze best nog wel eens willen.

Anne, stralend model

Ben jij ook e5-klant en wil je graag eens model staan bij ons? Vertel ons in een leuke video over jezelf en waarom jij het perfecte e5-model bent, en stuur deze op naar stories@e5mode.be. Wie weet sta jij binnenkort misschien ook voor de camera van onze fotografe!

Shop Anne's favoriete stuks
0