Mireille : Je moet nog heel lang verder met jezelf

by Céline Delodder

29/02/2016

Mireille ziet zichzelf graag. Al ging het heel even wat moeilijker. Nu geniet ze terug ten volle van het leven. Van zichzelf, haar dochters en vriendinnen. En dat verhaal, dat vertelde ze aan ons.

Wat is belangrijk? Altijd sterk zijn of gewoon blij met jezelf en je omgeving?  Je kunt niet alles voorzien in het leven. Soms is het prettig om je te laten meedrijven, op andere momenten word je gewoon meegespoeld in een wervelende maalstroom. Ook dan moet je durven loslaten. Te veel controle is nooit goed. Te streng zijn ook niet.

Er is maar één persoon waar je de rest van je leven mee verder moet. Dat ben je zelf. En dus mag je – naast alle verplichtingen die werk en gezin meebrengen – best lief zijn voor jezelf. Verwennerij, toegeven aan ‘goestingskes’, dat hoort er bij. Genieten en plezier maken met vriendinnen en opgroeiende dochters. Per slot van rekening zien zij jou zo ook het liefst.

Het is sinds kort ook het motto van Mireille, die dankzij haar dochters en goede vriendinnen met volle teugen geniet van wat het leven aan moois te bieden heeft.

‘Even mogen, voor alles weer moet’, zoals in dat gedicht van Herman De Coninck. Samen met mensen die je graag om je heen hebt. Zo zien zij je graag en zo ben je ook op je best.

Zelf jouw verhaal vertellen? Stuur een mail naar stories@e5mode.be en wie weet straal jij binnenkort even fel als Mireille op onze backcover én online media.

Met dank aan Wasbar Antwerpen voor de leuke locatie.

29