Kim De Waele

by Céline Delodder

03/02/2016

Kim (32) werkt al negen jaar bij e5 mode, waarvan vijf jaar op de Dienst Budget en Planning. En werken bij e5, dat doet ze graag.

Op het e5-hoofdkantoor kent iedereen Kim als de lieve jongedame, goedlachs en altijd klaar voor een toffe babbel. Ze werkt er al bijna een decennium en daar doet ze graag nog enkele jaren bij. Maak kennis met deze toffe e5-collega!

Kim wou altijd al in de mode werken. Dat deze droom mocht uitkomen, daar is ze heel blij om. Zeker als zo’n job gepaard gaat met afwisseling, uitdaging en een leuke werksfeer. “Het is een fascinerende markt, waarin wij trotse spelers zijn. Ze heeft al op verschillende diensten gewerkt en nestelde zich vijf jaar terug te op de dienst Budget en Planning. “Je krijgt bij e5 veel mogelijkheden om te proeven van verschillende taken. Wat ik nu doe, vind ik een leuke job. Zo leuk dat ik niet besefte hoe snel mijn tijd daar voorbij is gegaan. Dat was toch wel even schrikken toen ik dat besefte!” Wat Kim nu precies doet? Deze collega is zo’n beetje een bewaker. “Ons team waakt ervoor dat de aankopers –dus de collega’s die overal de nieuwste collecties gaan shoppen- hun aankoopbudget respecteren. Nadien moeten wij de orders creëren.” Bestellingen die aan de dienst worden doorgegeven, worden dan door Kim en haar collega’s in het systeem geplaatst. En zo verloopt alles vlotjes!

“Toch zijn we niet de hele dag met cijfertjes bezig, en gelukkig maar!” Kim ervaart de nodige afwisseling en uitdaging. Ze vindt het leuk dat ze echt zelfstandig kan werken, en indien nodig zelfs veranderingen mag aanbrengen. “Die verantwoordelijkheid vind ik fijn, het betekent dat ze vertrouwen hebben in mij.” Deze prettige, open communicatie op de werkvloer zie je volgens Kim ook aan de sfeer die binnen het bedrijf heerst. “We komen goed overeen en gaan regelmatig samen iets eten of drinken. Wat ik dan aanheb? Kleren van e5 natuurlijk!” Ze vertelt dat haar kleerkast gevuld is met heel wat e5-kledij, omdat ze altijd leuke stukken uit de rekken kan halen – ook in haar maat. De pasvormen en materialen sluiten perfect aan bij haar figuur, wat haar blij en zelfzeker maakt. “Ik vind dat heel belangrijk, zowel op de werkvloer als wanneer ik uitga.” Kim vertrouwt vooral op de verkoopster die haar bijstaat. “Ik ben nog nooit met lege handen thuisgekomen!”

En wij? Wij zijn trots met zo’n collega.

Hoe ervaar jij je werk? Vertel het ons in een reactie!

81