Wat voor type is uw man?

by Sandra

28/10/2015

Wat voor type is uw man? Hij is…

Hij is… zorgzaam, lief en zet zijn gezin op nummer 1. Hij staat regelmatig aan de schoolpoort en stelt tijdens het weekend typische gezinsactiviteiten voor. Daarnaast is hij een echte romanticus en verrast hij u regelmatig met kleine attenties.

Hij draagt… sneakers, een jeans en een sweater. Ook een gekleurde broek kan, als het maar niet te opzichtig is. Tijdens een avondje uit draagt hij graag een casual hemd, op uitstap met het gezin kiest hij voor een dikke wollen trui. Dé regel in zijn kleerkast is: comfort, maar dat betekent niet saai. Trendy met mate, daar grijpt hij naar.

Hij is… een echte family man.

Hij is… heel actief, op alle vlakken. Een kantoorjob, uren tafelen, een dagje strand: allemaal niet aan hem besteed. Liever gaat hij wandelen, fietsen, joggen of op stap. Ook zijn job houdt hem in beweging. Hij reist graag en wil altijd iets nieuws ontdekken. En zijn partner? Dat kan onmogelijk een passief type zijn!

Hij draagt… een broek en een trui. Trends interesseren hem amper, comfort daarentegen. Een kledingstuk moet goed zitten en dus goed gemaakt zijn, anders laat hij het in de kast hangen. Bovendien moet hij voldoende bewegingsvrijheid hebben in zijn outfit: liever los dan aansluitend dus.

Hij is… het sportieve type.

Hij is… ambitieus en gedreven, professioneel maar ook privé. Hij wil vooruit in het leven en heeft een grote honger naar kennis en succes. Hij is sociaal en heeft een goedgevulde agenda. Thuis is hij niet het type dat in de zetel voor de tv ploft: liever samen iets doén!

Hij draagt… vaak kostuums. Dat hoort bij z’n job, maar hij voelt zich ook lekker in zo’n pak. De snit, de kleuren, de combinaties: hij vindt het belangrijk om er goed uit te zien. Draagt hij geen kostuum, dan kiest hij voor een hemd of een wollen trui en een geklede broek.

Hij is… eerder een business man.

Welk type man heeft u? Of voor welk type man valt u?

21