1 stuk, 2 looks: Libelle broek

by Céline Delodder

24/03/2017

Losse broeken blijven dit seizoen erg trendy – ideaal, want met je nieuwe look pronken gaat stiekem nóg beter als je outfit comfortabel zit. De kastanjebruine Libelle broek is met z’n geometrische print één om verliefd op te worden. Dit model combineert bovendien erg vlot, en wij deden alvast twee suggesties.

Kleur & print

Draag je de Libelle broek met de kastanjebruine trui uit dezelfde collectie, dan heb je meteen een supertoffe look beet. De broek is al een eyecatcher op zich, dus mag je zeker kiezen voor een ‘rustig’ bovenstuk. De losse trui met driekwart mouwen zit minstens even comfortabel als de broek en kan je nog combineren met een leuk juweeltje. Is het warm genoeg buiten? Dan is een sandaaltje een goeie keuze om je look af te werken. Een ballerina of leuke veterschoen is het perfecte alternatief voor als het wat frisser is.

Print & print

Durf eruit te springen en combineer de boho broek met het T-shirt in dezelfde print. Succes gegarandeerd als je in deze outfit verschijnt! Een gedurfde combinatie die je innerlijke fashionista helemaal gelukkig gaat maken. Perfect te dragen met een modieuze sandaal, speelse sleehak of toffe veterschoen. Wil je het geheel wat chiquer laten ogen kan je zelfs kiezen voor een sobere pump, een unieke combinatie om mee uit te pakken. Extra tip: als het écht warm wordt kan je de lange broek switchen voor de kortere versie. De T-shirt – short combinatie is om van te smelten!

Ontdek op onze webshop de volledige Libelle collectie (en zoveel meer) en combineer de broek helemaal volgens jouw smaak. Vergeet vooral je look dan niet te delen via #mijne5 op Instagram of gewoon op onze Facebook-pagina. Veel shopplezier!

Shop de looks
36