1 stuk, 2 looks: Liberty Island rokje

by Céline Delodder

17/07/2017

Het donkerblauwe Liberty Island rokje met bloemenprint heeft een retro look & feel. Een beetje romantisch, warme kleuren en erg stijlvol. En nog eens vlot te combineren ook. Zei er iemand “droomstuk”? Wij combineerden dit item alvast op 2 manieren. Laat je door deze blogpost inspireren!

Net een jurkje

Maak van je rok een jurk door ‘m te combineren met het topje* in dezelfde print. Je bovenstuk kan je nog zo gemakkelijk dragen op je jeans, effen rokjes en chique broeken. Steek het topje in de rok om het mooiste effect te verkrijgen – zo zet je namelijk je taille in de verf. Tip: zet je outfit extra in de kijker met een okergeel truitje. Een warme tint en één van de absolute trendkleuren voor het najaar. Schoentip: een donkerblauw kitten heel of leuke (okergele) pump.

* binnenkort beschikbaar op de site

Mix & match

Durf voor een iets specialere look te gaan en combineer het Liberty Island rokje met de witte bloes uit hetzelfde thema. Hoewel de print gelijk blijft, worden de kleuren omgedraaid waardoor het om een totaal ander printje lijkt te gaan. Een printje dat toevallig wél perfect past op het rokje. Het resultaat is een modieuze en unieke look waar je sowieso meerdere harten mee gaat veroveren. Het losse bloesje draag je best in de rok. Het mooiste effect krijg je als je het bovenstuk wat laat bloezen. Schoentip: blauwe pump.

Combineer het rokje zélf volgens je eigen stijl! Ontdek de nieuwe collectie online. Hulp nodig? Vraag raad aan onze personal shoppers: een afspraak is gratis en maak je in 1,2,3 op onze website.

Shop de looks
50