2 feestlooks voor minder dan € 150

by Céline Delodder

10/11/2016

Wie beweert dat feestoutfits veel geld moeten kosten heeft het mis. Wij stelden twee looks van D’Auvry samen – met alles erop en eraan – waar je nog geen € 150 voor betaalt. Fancy, stijlvol en on trend. Wat wil je nog meer?

Fluweelzachte pracht

Met een kostuum ga je 100% voor een klasse- en stijlvolle look. Met een fluwelen kostuum ga je nog een stapje verder: deze trend geeft je feestelijkheidsniveau nog een extra boost. De fluwelen broek (€ 44,95) heeft een lichte bootcut en staat garant voor comfort én stijl. Combineer de broek met een elegant topje (€ 26,95) – zo heb je het niet te warm en kan je jouw blazer aanhouden – met een parelkraagje. Je kostuum is natuurlijk pas compleet met de zwarte, fluwelen blazer (die je eigenlijk ook makkelijk casual kan dragen) (€ 54,95). Deze look is ideaal om je hoge hakken (mét punt) nog eens boven te halen. Werk af met een lichte smokey eye, berry-kleurige lippenstift en een fijn juweeltje (€ 14,95) voor de perfecte feestlook. Een perfecte look waar je maar € 141,80 voor betaalt.

Paraat in brokaat

Brokaat, een motiefje dat je zo terug slingert naar de jaren ’20. Het hoeven niet altijd flapper dresses te zijn, toch? Combineer de T-shirt (€ 39,95) met lange, semi-transparante mouwen in brokaatmotief met een simpele zwarte broek (€ 49,95). Jouw T-shirt is een echte eyecatcher en heeft geen extra franjes nodig – die zouden zelfs alleen maar afbreuk doen. Een subtiele eyecatcher, zoals een matte zilverkleurige riem (€ 22,95), geeft dan weer wat pit aan je look. Met metallic pumps schitter je sowieso nog meer (en ben je helemaal trendy), zeker in combinatie met een kersenrode lippenstift en donkere wenkbrauwen. Werk je look af met een fijne armband (€ 9,95) en shine bright like a diamond. Stralen voor slechts € 122,80. ’t Is een kunst!

Zelf op zoek naar een leuke feestlook? Onze winkels hangen vol met toffe items – en ook op onze webshop kan je tal van feestelijke items shoppen. Niet helemaal zeker waarnaar je op zoek bent of wat je goed staat? Niet getreurd: dankzij onze personal shopper service heb jij in no time de perfecte look.

Shop de looks
39