2 looks in lederlook

by Céline Delodder

08/08/2016

D’Auvry doet het weer: de najaarscollectie bruist van elegantie en laat je gegarandeerd stralen. En de klassieke kokerrok in lederlook is hét perfecte voorbeeld. Stijlvol, vrouwelijk en zelfs ietwat sexy … en een kledingstuk dat je super gemakkelijk kan combineren! Wij inspireren je alvast met deze twee looks.

Outfit die werkt op kantoor

Het is een combinatie die wel allemaal kennen en waarmee we niet snel de mist in zullen gaan. Combineer de lederachtige rok met een licht getailleerd wit hemd van D’Auvry voor de perfect kantoorlook. Verhoog je vrouwelijkheid met een paar elegante pumps: zwart voor wie graag een bedeesde look heeft, een fel kleurtje voor wie graag wat meer opvalt. Werk het geheel af met een blazer – je kan zelfs helemaal wild gaan en kiezen voor een lederachtig model. Wedden dat iedereen op kantoor jouw outfit gaat bewonderen?

Outfit die je laat schitteren

Mag het wat meer zijn? Voor ons in ieder geval wel. Draag de stijlvolle rok met een goudkleurig T-shirt van D’Auvry. Werk je outfit af met een fijn juweel: een paar gouden oorbellen of armband boosten sowieso je outfit. Ben je in feestmodus dan grijp je best naar een paar hoge hakken – met laqué leder scoor je extra punten. Zin om de schitterende outfit gewoon zo aan te doen? Combineer ‘m dan met een paar trendy enkellaarsjes of hippe, comfortabele platformschoenen. Je zal gegarandeerd stralen. Klaar om al die complimenten te ontvangen?

Shop de looks

Wie benieuwd is naar nog meer looks kan terecht op onze webshop en zich helemaal uitleven. Ook altijd welkom in de winkel natuurlijk – daar helpen ze je zelfs met plezier om jouw eigen, unieke look samen te stellen. Helemaal gratis! 

26