3 frisse soldenlooks

by Céline Delodder

13/07/2017

Hoera, zomer! Frisse tinten kleuren het straatbeeld opnieuw tot een vrolijk palet. Rokjes en jurkjes zwieren speels heen en weer langs blote benen. Mensen worden langzaam bruiner in hun shorts en topjes. Maar in België kan het al eens wat frisser worden tijdens de zomermaanden. En dan is een jeansbroek geen overbodige luxe – wij inspireren je met deze 3 looks in frisse tinten voor zorgeloze frisse dagen.

Munt x wit

Een op en top zomerse kleur? Dat moet wel wit zijn. Ook al in het in se niet echt een kleur … Je snapt ons wel. Witte bloezen, witte jurken, witte jeans. Je witte items worden tijdens de zomermaanden massaal uit de kast gehaald – en terecht ook. Ga voor een zomerse topcombinatie en style de 3/4e jeansbroek van L’histoire de Louise met het muntgroene Libelle T-shirt. Het lasercut bolletjespatroon zorgt voor een leuk effect. Schoentip: zilveren instappers.

Metallic groen x lichtblauw

Go a little extra en schitter in een metallic T-shirt. Het los vallende felgroene T-shirt van L’histoire de Louise zet je in de spotlight dankzij z’n zilverkleurige lurex afwerking. Casual te combineren met de lichtblauwe skinny jeansbroek van hetzelfde merk. Een comfortabele outfit geschikt om de hele dag door in te stralen. Schoentip: witte sneakers.

Zalmroze x pastelgeel x lichtblauw

Op sommige dagen kan je écht niet zonder vestje, ook al is het zomer. Hoe jammer dat ook moge zijn – met het vrolijk gekleurde Libelle vestje vergeet je die koele temperaturen in 1,2,3. De frisse kleurcombinatie van pastelgeel en zalmroze laat je je meteen helemaal goed voelen vanbinnen. Combineer met het bijpassende zalmroze T-shirt van Libelle op de lichtblauwe Liberty Island denim. Mooi met een rosé goud juweel als extraatje. Schoentip: nude, zalmroze of rosé gouden pumps.

Ontdek nog meer frisgekleurde stuks op onze webshop en combineer naar hartenlust tot je de perfecte outfit(s) hebt gevonden. Of laat je adviseren door onze personal shoppers: gratis stijladvies op maat!

Shop de looks
22