4 herenkostuums voor de lente

by Céline Delodder

11/04/2017

Met de communie-, lente-, en trouwfeesten in aantocht mogen de heren opnieuw pronken in kostuum. Styliste Sandra stelde speciaal voor deze gelegenheden prachtige feestlooks samen met enkele van onze herenkostuums waarin je stijlvol kan vieren.

Klassiek donkerblauw

Net als met een zwart kostuum kan je alle kanten uit in de donkerblauwe variant. De passe-partout kleur oogt elegant en kan je op tal van verrassende manieren combineren. Sandra kiest hier voor zachtroze, een lentekleur die uitermate geschikt is voor de voorjaarsfeesten. Specialer dan klassiek wit of lichtblauw, waarmee je meteen extra stijlpunten scoort. Kies voor een ton-sur-ton effect met een das in dezelfde kleur. Met een ondervest til je dit kostuum naar een hoger niveau, maar het staat minstens even mooi zonder. Werk af met een paar chique cognackleurige schoenen en bijpassende riem.

Shop de look

Casual kostuum

Door je kostuum een beetje anders te stylen kan je je snel een nonchalantere look aanmeten. Zo toont een donkerblauw, getailleerd kostuum al helemaal anders dan een klassiek model. Je zit letterlijk strak in het pak waardoor het geheel wat sportiever oogt. Combineer met een lichtblauw hemd en laat je das gerust wegvallen. Bij de casual look hoef je bovendien niet te kiezen voor een paar Oxfords. Deze stijl kan je perfect dragen met een paar mooie, witte sneakers. Resultaat: een trendy, gestileerde outfit waarbij je het kostuum eens anders hebt durven dragen.

Shop de look

Een ander kleurtje

Blauwe, zwarte en grijze kostuums, die zien we wel vaker. Het is dan ook eens leuk om af te wisselen en te kiezen voor een ander kleur – beige bijvoorbeeld. De lichte kleur is perfect voor de lente, zeker in combinatie met een andere zachte tint. Kies voor een wit hemd met een roze das als accessoire en je hebt meteen een frisse look beet. Leuk extraatje is de felroze print op het hemd, modieus gecombineerd met de streepjesprint op de das. Met een paar cognackleurige schoenen en riem komt deze feestelijke outfit het meest tot z’n recht.

Shop de look

Ga voor fel

Een felblauw kostuum is even klassevol als de donkerblauwe variant, maar wel heel wat pittiger. Ga voor een lichtblauw hemd om wat ‘rust’ te brengen in je look. Helder blauw combineert erg mooi met cognac: deze twee kleuren samen geven een karakter- en stijlvol resultaat waarmee je op heel wat gelegenheden kan uitpakken. Werk je look af met een donkerblauwe das met fijne structuurprint om een gesofisticeerde toets toe te voegen.

Shop de look

Shop nu je kostuum online, of laat je adviseren door één van onze personal shoppers. Een gratis service om je stijl te verfijnen dankzij een set aan persoonlijke tips. Extra leuk: momenteel kan je genieten van onze broekenactie! 2 broeken kopen =3e broek gratis. Ook op kostuumbroeken! Maakt genieten van de feestperiode makkelijker, niet?

36