4 seizoenen, 4 jassen: lente musthaves

by Céline Delodder

24/03/2017

Een jas komt met het Belgische weer eigenlijk altijd wel van pas. Want het ene moment schijnt de zon, het andere moment is het aan het regenen. Typisch. Maar wie voorbereid is en een stijlvolle jas meeheeft, die gaat zich gelukkig prijzen. Ontdek in deze blogpost onze favoriete stuks!

Korte trenchcoat

De trenchcoat is zo’n type jas dat niet mag ontbreken in je kleerkast. De klassieke beige trench blijft eeuwig modieus, net als deze donkerblauwe variant. Het korte model kan je gemakkelijk dragen boven je lenteoutfit. Of je nu een jurkje, rok, short of broek draagt: deze jas past sowieso. Wij gingen hier voor een frisse marine look, en combineerden de blauwe trenchcoat met een volledig witte outfit. Zelfs mét jas straalt deze look een zalig lentegevoel uit!

Lange trenchcoat

De lange variant op de trenchcoat kan je ook helemaal open dragen om je look wat meer pit te geven. De Libelle trench in lichtgroen heeft een superlichte stof waardoor de jas een perfect substituut is voor een cardigan. Net als de echte mode goeroes dus … Een unieke look waarin je het niet fris gaat krijgen en waarin je gewoonweg zonder zorgen kan stralen. We kozen ervoor om de trenchcoat te combineren met de driekwart broek in dezelfde kleur. Omdat de jas ook draagbaar is als cardigan werkten we de outfit af met een vrouwelijk top met sportieve afwerking.

Stoere vest

Kaki is zowat dé modekleur van dit seizoen (dat vertelden we je al in vorige post) en ook een kleur die je zowel casual als chique kan dragen. De stoere Liberty Island vest draag je best op een jeans of hippe broek voor het leukste resultaat te verkrijgen. In combinatie met de donkere top met bloemenprint geef je de vest een vrouwelijke toets en zie je er trots en zelfverzekerd uit. De comfortabele vest is er één die je niet meer los gaat kunnen laten, je bent er namelijk op 1, 2, 3 aan verknocht.

Korte jas

In België hebben we vaker last van koud (regen)weer. En ook op die momenten willen we er goed uitzien natuurlijk. De marineblauwe jas van Sarandi is een stijlvolle eyecatcher dankzij de afwerking met een ecru structuurstof. Wil je graag wat meer uitpakken? Dan is het lichtgroene jasje het ultieme stuk om te schitteren onder een toffe paraplu. Zelf de zon laten schijnen is simpel in het witte jasje van Claude Arielle. Als de zon je leuke jas doorheen de wolken ziet, komt ze sowieso spontaan tevoorschijn om op jou te kunnen stralen.

Shop nu onze jassen online of ontdek onze collectie in je favoriete e5-winkel. Veel shopping plezier!

Shop de looks
54