5 manieren om Valentijn te vieren

by Céline Delodder

30/01/2017

Voor mij begint de perfecte date bij je goed te voelen. Dus is een leuke outfit in mijn geval echt wel cruciaal. Als ik blij ben met mijn gekozen outfit kan ik veel makkelijker stralen … en daar kan mijn partner alleen maar van mee genieten. Samen genieten, dat kan op tal van manieren. In deze blogpost ontdek je alvast 5 tips om een zalige Valentijn te beleven!

Toeristdate

Ontdek samen met je partner nieuwe dingen in je stad, terwijl je ook meer over je partner ontdekt. Wat valt hen op? Wat roept bij hen mooie herinneringen op? Sluit de dag af in een knus cafeetje en geniet samen van een tasje hete thee of koffie … dé perfecte afsluiter na een dagje wandelen.

Outfit: ik hou me met een (nep)bontmantel warm in stijl, net als een Russische Tsarina. Uiteraard met een hoedje, want op Valentijn mag het toch wat meer zijn. Wanneer de mantel uitgaat, kan mijn partner genieten van een nauw aansluitende zwarte jurk. En hijzelf draagt best een grote jas waar ik ook onder pas!

Haar outfit
Zijn outfit

Thuisdate

Waar beter van elkaar genieten dan bij je thuis? Maak samen iets nieuw gereed waarvan je kan smullen tijdens een diner met kaarslicht. Neem alle tijd om elkaar lief te hebben en sluit de avond af met een toffe film en heerlijk geknuffel in de zetel. Zo’n thuisdate is ook een optie voor de ouders onder ons: overdag betrek je de kids bij je date. ’s Avonds, wanneer ze in bed liggen, kruip je lekker dicht tegen je partner aan om samen te relaxen.

Outfit: thuis genieten van elkaar, daar hoef je je niet voor op te kleden. En al helemaal niet als je samen wilt relaxen. Haal je mooiste homewear boven en straal … op ’t gemakje.

Haar outfit

Bowlingdate

Extra tip: maak er een dubbeldate van en nodig je beste vrienden uit! Beleef Valentijn eens op een andere manier. Je geniet niet enkel van je partner, maar ook van de ambiance met je vrienden. Na het partijtje bowlen start de quality time met je partner: kraak samen een flesje en kruip gezellig tegen elkaar aan.

Outfit: kies voor laagjes, want tijdens het bowlen ga je het vast warm krijgen. Maar tijdens het wachten kan het al eens wat frisser worden. Lange kettingen gaan in de weg hangen, dus kies je best voor een leuke armband als accessoire. Hij kan zijn favoriete casual look boven halen: zolang jullie beide maar goed zitten!

Haar outfit
Zijn outfit

Theaterdate

Kies voor een leuke comedyshow en ga voor een avondje lachen. Je partner zien lachen is mooi, en samen lachen is een ontzettend mooi gevoel. Bovendien versterkt het de band met je partner: dubbel geluk dus!

Outfit: de tijd dat je je nog moest opkleden voor culturele events is voorbij, maar met een little black dress en je favoriete paar hakken zit je sowieso goed. Net zoals je sowieso gaat scoren met een donkere jeansbroek, gecombineerd met een mooi hemd en klassevolle blazer.

Haar outfit
Zijn outfit

Dinnerdate

De populairste date van allemaal, maar daarom niet minder leuk. Integendeel! Samen goed gaan eten is gezellig, lekker en amusant. De algemene sfeer zit goed, je kan je smaakpapillen nog eens goed verwennen en op het einde van de avond nestel je jezelf gezellig in de armen van je geliefde.

Outfit: een beetje chique, maar niet té. Met een metallic plissé rok en licht glinsterend bovenstuk zit je casual chic look goed. Hij kan opnieuw kiezen voor een jeans, hemd, (vlinder)das en kostuumvest.

Haar outfit
Zijn outfit

Weet jij nog niet wat voor date je dit jaar gaat beleven? Stel dan snel je ideale look samen in je e5-winkel en post er een foto van op onze Facebook-pagina, want je maakt kans op een Valentijnsdiner t.w.v. € 200 in restaurant Bizie Lizie (Vlaamsekaai 16, 2000 Antwerpen). Meer informatie over deelname vind je online.

21
Gepost in: Tip, Getagged als: