5 vakantielooks voor hem

by Céline Delodder

16/06/2017

De dames inspireerden we al eerder met trendy vakantielooks. Dus is het nu tijd om ook de heren te inspireren met leuke outfits voor op vakantie (of gewoon, voor op zalige zomerdagen). Mannen (vrouwen), met deze 5 looks scoren jullie (mannen) sowieso modepunten!

Tikkeltje sportief

De donkerblauwe polo met tennisembleem is tijdloos, comfortabel, stijlvol en goed voor tal van gelegenheden. Rechtstreeks van je werk op vakantie? Dat doe je in deze polo! En eenmaal aangekomen op je zomerse bestemming wissel je de lange broek in voor de felblauwe bermuda van Dansaert Blue. Compleet met subtiele print. Schoentip: witte sneakers.

Comfy chic

Als comfy chic eerder geen ‘ding’ was, dan is het dat nu wél. Het Deer Island T-shirt zegt het al zelf: global roots, perfect voor de vakantieganger dus. Combineer het T-shirt op de katoenen bermuda van Lerros, netjes afgewerkt met bruine riem. Je ziet er goed uit. Meer nog, je ziet er stijlvol comfortabel uit … Goed om andere vakantiegangers een béétje jaloers te maken. Schoentip: bruine slippers.

Citytrip proof

Bezoekje aan een nieuwe, warme stad. Dat vraagt om een aangepaste outfit! De navy polo met subtiele vogelprint bewijst in een oogopslag dat je stijl hebt. In combinatie met een lichtblauwe jeansbermuda? Dubbel zoveel stijl. Perfect voor een stadswandeling die je afsluit met een lekker drankje op een aangenaam terrasje. Schoentip: witte sneakers.

Reis met klasse

Een klassevolle en karaktervolle look op reis, daar doe je alleen maar goed mee. De donkere polo van Casual Five draag je best niet op een té warme dag, want anders ga je al snel beginnen gloeien. Stralen mag dan weer wel. En dat ga je ook doen als je de elegante polo combineert met de beige bermuda van hetzelfde merk. Schoentip: zwarte teenslippers.

Stijlvol strandwandelen

Niets is zo zalig als nagenieten van een fijne vakantiedag. Op ’t strand een fijne wandeling maken en samen de zonsondergang bewonderen. Dat doe je in je mooiste outfit, toch? Draag het witte Deer Island hemd met korte mouwen en maokraagje op de beige broek van Casual Five. Rol de pijpen een beetje op: én modieus én handig (want zo blijft je broek proper). Schoentip: bruine teenslippers.

Ontdek ook onze andere vakantielooks online of stel zelf je eigen, persoonlijke outfit samen op onze webshop. Maak je je het liever wat gemakkelijker? Begrijpen we helemaal. Onze personal shopper service is dan sowieso iets voor jou.

22