7 redenen waarom online shopping top is

by Céline Delodder

02/06/2017

Shoppen is sowieso de max. Online shoppen is nog eens extra zo leuk. Waarom, vraag je? Wel, dat lees je in deze blogpost!

  1. Je shopt vanuit je luie zetel. Dat betekent dat je gezellig in je pyjama, onesie, homewear of andere kleding die je liever niet buiten draagt kan shoppen. Je kan zelfs shoppen met een glas wijn in de hand. Niemand die het ziet …
  1. Geen (lange) wachtrijen. Winkelmandje vol? Klik, klik, klik en betaald! Hoef je niet meer in die lange rij te gaan staan tot het jouw beurt is om te betalen. Handig!
  1. Grotere kans dat ze je maat hebben. Minstens even frustrerend als bovenstaande: dat ene stuk in de hele winkel dat je écht wou hebben ze niet meer in je maat. Online? Daar hebben ze het natuurlijk wel. 
  1. Meer keuze! Want online is er altijd wel iets extra te vinden. Online only collecties, speciale koopjes … 
  1. Zeulen met zakken is verleden tijd. Je kan shoppen zoveel je wilt zonder je zorgen te moeten maken over de hoeveelheid zakken die je moet meesleuren naar de volgende winkel.
  1. Shop wanneer je wilt. Of je nu om 4 uur ’s nachts of over de middag wilt shoppen: de online winkel is altijd open. Ook op zon- en feestdagen. Zo mooi kan het leven zijn.
  1. Filters, filters, filters. Ben je op zoek naar een blauwe jurk? Wel, dan filter je gewoon op “blauw” en “jurk”. In een winkel moet je daar al iemand voor gaan aanspreken, of de hele winkel doorwandelen tot je de juiste stuks hebt gevonden. Online hoef je enkel wat te klikken en te scrollen. Vanuit je comfortabele zetel. In je comfortabele pyjama. Met glas wijn. Zalig.

Nog redenen waarom online shopping zalig is? Deel ze met ons in een Facebookreactie! En intussen kan je nog even shoppen op onze website …

9
Gepost in: Tip, Getagged als: