Casual of chic voor nog geen € 130

by Céline Delodder

14/12/2016

Wie houdt er nu niet van om zo’n stuk in de kast te hebben waar je zowel casual als chic mee kan uitpakken? De collectie van L’histoire de Louise heeft alvast zo twee (en meer) topstuks in de aanbieding. Wij stelden per stuk twee looks samen die je voor minder dan € 130 ook in jouw kleerkast kan hangen. Hebben!

Knappe jurk

Iedere vrouw heeft een zwarte jurk nodig in haar kast – je weet namelijk nooit wanneer die van pas kan komen. De L’histoire de Louise jurk in fijn tricot (59,95) valt bovenaan wat losser zodat je lekker comfortabel de dag kan doorkomen. Doordat het model aan de benen aansluit krijgt de jurk een erg vrouwelijke uitstraling. Combineer de jurk met de grof gebreide beige cardigan (69,95) en krijg zo een hippe casual look, ideaal om te dragen met een comfy veterschoen. Draag je de jurk dan weer met een elegante blazer heb je meteen een chiquere outfit aan. Te dragen met je favoriete hoge hakken of over-the-knee laarzen om de look ‘af’ te maken.

Casual look € 129,90 – Chique look € 114,90

Shop de looks

Knappe rok

Nog zo’n stuk waar je kleerkast geen neen tegen kan zeggen: een simpel, recht rokje. Het donkergrijze model (54,95) van L’histoire de Louise leent er zich toe om op tal van manieren te dragen, goed voor heel wat gelegenheden. Het neplederen randje is een leuk (en trendy) extraatje. Voor een vrouwelijke casual look kan er de witte pull (59,95) op dragen. Steek de pull zeker in de rok: laat je ‘m eruit hangen ziet het er al snel wat slordiger uit. Wie het rokje naar een hoger niveau wilt tillen kan het combineren met een unieke bloes (49,95). Durf voor kleur te gaan en wees niet bang van een opvallende print – met zo’n eenvoudig rokmodel mag je echt uitpakken met je bovenstuk.

Casual look € 114,90 – Chique look € 104,90

Shop de looks

Zelf jouw casual of chique look samenstellen kan je online of in je favoriete e5-winkel doen. Wie graag wat hulp heeft kan terecht bij onze shop assistants: zij helpen je met plezier aan jouw unieke, persoonlijke look!

0