Comfy broek, chique broek

by Céline Delodder

23/12/2016

De zwarte losse broek van Liberty Island is er één die het beste van twee werelden combineert. Dit stuk kan je zowel comfy als chic dragen: wat heeft een mens nog meer nodig? Je kan er mee gaan werken (en achteraf chillen in de zetel) maar je kan er net zo goed mee naar een feestje gaan. Ik ben fan!

Comfortabel werken

De losse broek doet denken aan een enorm fancy sportbroek: valt lekker los, elastische banden onderaan de pijpen en een zilverkleurig lijntje aan de zijkant van broek. Gecombineerd met de lichtgrijze trui krijg je een sportieve maar stijlvolle look waarin je de hele dag comfortabel zit. De doorschijnende pailletten-sterren geven de trui wat meer allure (en je hele look wat meer uitstraling). Ik werk de outfit af met een wikkelsjaal in hetzelfde kleur (met lurex, want te veel glitter bestaat niet) en een simpele oudroze bangle armband. Doordat de kleur afsteekt van de rest van je outfit geeft dit een leuk effect. Nu nog enkel sneakers eronder om 100% comfortabel te zitten. Of pantoffels natuurlijk. Om in te relaxen! Maar die doe je best na het werk aan …

Comfortabel feesten

De losse broek kan je ook perfect in een feestelijkere omgeving dragen. Door dit item te dragen met een chiquer bovenstuk krijgt de broek meteen heel wat meer allure. Ik zou ‘m dragen met de strakke top met lurex. Combineer met een paar hoge hakken en je hele look ziet er op 1-2-3 feestelijk uit. De juiste accessoires gaan dat effect nog versterken: ik kies voor meer glitter en draag er een bangle armband met strassteentjes bij. Om de outfit toch een beetje speels te houden zou ik er geen al te zware ketting bij combineren – een fijne zilveren ketting met faux daim afwerking is meer dan voldoende voor mij. En natuurlijk – hoe kan het ook anders – een felle kleur op de lippen!

Ga zelf op zoek naar de ultieme combinatie op onze webshop of laat je helpen door onze personal shoppers in de winkel. Deel zeker jouw perfecte look met ons in een Facebook-reactie of op Instagram met #mijne5!

Shop de looks
22