Complete look voor nog geen € 55

by Céline Delodder

06/01/2017

Wat kan je verkeerd doen met een jeans? Juist ja. Niets! Oké, behalve als je jouw jeans op een gala-event zou dragen, maar goed. Net omdat denim zo fantastisch is, heb ik twee casual looks samengesteld om uit te pakken met je jeans – voor een prijsje natuurlijk. Want ’t is solden!

Retro denim

Het lijkt erop dat de retrotrend nog niet meteen gaan verdwijnen. En dat geldt ook voor de jeansbroek: brede pijpen en een hoge taille zijn blijvers. De flared jeans (27,48) is een item waarvan veel mensen denken dat het moeilijk te combineren is, terwijl niets minder waar is. Dit model kan je dragen met een losse bloes, strakke top, een simpel hemd of een comfortabele T-shirt. Hier heb ik de donkere Liberty Island jeans gecombineerd met een strakke T-shirt met col (17,47). De donkere print heeft iets mysterieus, oogt trendy en is zelfs een beetje passe-partout. Ik draag graag hakken, dus ik zou deze look dragen met een paar zwarte laarzen met hak. Afwerken doe ik met een donkerblauw armbandje (5,98). Een beetje retro, maar vooral erg betaalbaar dus. Want de look kost niet meer dan € 50,93.

Casual denim

Om in de brede pijpen te blijven heb ik voor deze look gekozen voor een bootcut model (19,98). Geen olifantenpijpen, maar wel een subtiele uitdijing van de broekspijp. Een iets toegankelijker model dat minstens even makkelijk combineert als de flared jeans. Een zwarte broek biedt je eigenlijk immens veel combinatiemogelijkheden. Ik wou ‘m zo comfortabel mogelijk dragen en mijn oog viel al snel op de oversized trui van Liberty Island (22,48). De pull zit niet alleen super comfortabel, maar is gewoon ook heerlijk zacht. Als er iemand tegen je gaat aanleunen gaat hij of zij er alvast alleen maar baat bij hebben … Hoewel ik dol ben op hakken kunnen mijn voeten wel eens wat rust gebruiken. Deze look is perfect om te dragen met een hippe sneaker of een stoerder enkellaarsje. En omdat een outfit zonder accessoires toch niet helemaal compleet is: afwerken met een goudkleurige armband (5,98)! Zo zit je er gemakkelijk, comfortabel en stijlvol bij voor maar € 48,44.

Stel zelf je favoriete look samen tegen een zalig soldenprijsje op de webshop. Tip: deel je nieuwste look op Facebook of zet ‘m op Instagram met #mijne5. Doén!

Shop de looks
34