Coole mannenmode voor weinig geld

by Sophie Pycke

17/10/2016

Echt goeie mannenmode is modieus, eenvoudig, kwalitatief en bestand tegen weer en wind. Gooi daar nog eens ‘portemonnee-vriendelijk’ tegenaan en je zit bij de nieuwste collectie van Casual 5. Voor nog geen 145 euro zit jij goed in je vel in een casual, maar coole en comfortabele outfit die je dankzij z’n eenvoud onmogelijk beu geraakt. Check hier onze smartshopping-proof looks!

Basics: de snelste weg naar vestimentair succes

Mannenmode hoeft niet ingewikkeld te zijn, integendeel. Een hippe pull, gecombineerd met een comfortabele jeans, is sowieso een shortcut naar vestimentair succes. En al zeker wanneer die basics zijn afgewerkt op een kwalitatief superieure manier. Neem een blauwgrijze wollen pull met een fijne print (€ 64,95), een donkerblauwe baggy – altijd comfortabele – jeans (€ 62,95) en werk af met stevige schoenen: job done! Want jij ziet er nu goed uit voor slechts € 127,95.

Retro in laagjes

Goed zittende stuks met een strakke snit: dé basisvereisten voor de ideale outfit. Kunnen spelen met laagjes is een bijkomende, maar niet onbelangrijke troef. Want die koele herfstdagen staan garant voor niet altijd praktische temperatuurschommelingen. (Niemand wil toch zitten zweten in een kantoor met overenthousiaste verwarming).

Beste optie? Een zwarte debardeur (€ 39,95). Die is makkelijk aan en uit te trekken en staat meteen ook een tikkeltje retro. Combineer met een hemd (€ 44,95) dat net dat beetje anders is: zilvergrijs met een denim detaillering en werk af met een altijd comfortabele grijze broek in zacht flanel (€ 59,95). En nu maar genieten van die perfecte mix tussen Belgische mode, betaalbaarheid en draagcomfort. Voor maar € 144,85. Top!

Ga naar onze webshop en ontdek meer comfortabele en trendy outfits uit de nieuwe mannencollectie van Casual 5. Of maak een afspraak met onze personal shopper.

Shop de looks
31