Cosy outfits

by Céline Delodder

27/07/2017

Een outfit waarin je er niet alleen goed uitziet, maar je je ook super en ontzettend comfortabel in voelt? Ja hoor, zo’n outfits bestaan. Retro comfy, cool comfy, trendy comfy … jij kiest je eigen comfy! Deze 4 tenues zorgen alvast voor een gezonde portie aan inspiratie.

Super comfy & cool

De jogging broek van Liberty Island schreeuwt om vaak gedragen te worden. Want 1) de broek ziet er nu eenmaal leuk uit en 2) je zit letterlijk zo hard op je gemak dat je je bijna thuis in je zetel waant. Daar kan je toch onmogelijk neen tegen zeggen. Zeker niet als je ‘m combineert met het even comfortabele topje en de losse wit-blauw gestreepte cardigan. Comfort en stijl verzekerd. Schoentip: witte, comfy sneakers.

Super comfy & retro

Je wilt graag even comfortabel de dag doorkomen maar je bent niet direct fan van de ‘coolere’ look? Dan hebben wij een retro oplossing voor je. De brede, superlosse en daardoor ook supercomfortabele broek van Libelle heeft je zowat alles (en meer) te bieden. Okergeel is momenteel één van de it-kleuren en geeft je direct een warm gevoel. Altijd handig als je voor comfort en gezelligheid gaat. Combineer de broek met het bijpassende topje en je bent klaar om na een zware werkdag op stap te gaan of gewoon direct in je luie zetel te springen. Beter dan dit wordt het niet. Schoentip: als het weer het toelaat is een comfortabele espadrille de way to go.

Comfy & cool

Nog altijd heerlijk comfortabel is de stretchbroek van D’Auvry gecombineerd met de cosy sweater van Liberty Island. Het subtiele bloemenpatroon op de sweater geeft de outfit een vrouwelijke toets. Is het niet erg koud dan draag je de pull als T-shirt. Wordt het kouder kan je er nog steeds een ‘echt’ T-shirt onder aandoen. Tip: wie geen fan is van de stretchbroek kan deze inwisselen voor een jeansbroek met een beetje stretch. Meteen ook wat cooler dan de gewone stretchbroek. Schoentip: witte sneakers.

Comfy & retro

Vrouwelijk comfort in een leuk, zwierig rokje van Libelle: zo hebben wij het (ook) graag! De rood-roze retrorok van dit cosy merk fleurt gegarandeerd jouw volledige dag op. Combineer het rokje met een even comfortabel bovenstuk: het zachtroze T-shirt uit dezelfde collectie. De look in frisse kleuren doet je wegdromen naar de zomermaanden. Ideaal om nog even te genieten van de laatste, warme zonnestralen. Schoentip: nude ballerina’s.

Ga op zoek naar jouw eigen op en top comfortabele outfit – retro, cool, trendy – en shop 24/7 online. Heb je graag een beetje hulp dan kan je gelukkig terecht bij onze personal shoppers. Een gratis afspraak maak je in een paar muisklikken op onze website. Doén!

Shop de looks
40