De max(i) van een jurk

by Greet Moens

08/11/2016

Wat draagt er makkelijker dan een maxijurk (buiten je pyjama)? Niets! Met een maxijurk ben je in één keer gekleed, zie je er goed uit en loop je er de hele dag comfortabel bij. Soms is mode zo simpel.

Deze maxijurk van L’histoire de Louise valt op door de mooie snit en bohemienne print. Dankzij de blauwe tinten kan je de jurk het hele jaar door dragen. Blauw combineert namelijk gemakkelijk. Donker, helder of gedempt: dit kleed kan het allemaal aan. In de zomer draag je de maxijurk met een paar sandalen of sleehakken, in het najaar kies je best voor wat warmers. Met een paar panty’s krijg je het al snel lekker warm – let wel op voor statische elektriciteit! Spuit met haarlak op je panty’s om te voorkomen dat je jurk aan je benen plakt.

Ik heb nu niet gekozen om de jurk te combineren met een truitje, maar dat is zeker en vast een optie. Zowel een korte pull of blazer als een lange, losse cardigan gaan hier leuk op staan. Hier heb ik gekozen om de look af te werken met een grijze faux fur mantel: warm en stylish. Eigenlijk is dit zelfs een tijdloos basisstuk in je garderode, klaar om je te dienen tijdens vele koude winters. De look is voor mij compleet met een paar felblauwe enkellaarsjes en een lange, opvallende ketting.

Net zoals altijd kies ik hier voor een natuurlijke make-up look. Met een cushion foundation krijg je in no time een egale teint. Met een sponsje dep je de fond de teint op je gezicht: verrassend simpel met een erg mooi resultaat. Ik heb graag kleur op mijn wangen, dus een toefje blush is een must voor mij. Net als een paar lagen mascara om mijn ogen beter te laten uitkomen, en een voedende, glanzende lipstick. Meer heb ik niet nodig: in deze look kan ik stralen.

Op zoek naar meer looks om een stijlvol najaar te verzekeren? Dan kan je uiteraard in je favoriete e5-winkel snuisteren, of gezellig tijdens een luie namiddag de webshop verkennen. Ik inspireer je ook graag verder op mijn Instagram-account @journeyofastylist. Tot de volgende keer!

Shop de look
88