Driemaal faux leder

by Céline Delodder

21/11/2016

Leder gaat nooit écht out zijn – maar dit najaar is (faux) leder extra in. Wat wil je ook: makkelijk te combineren, vrouwelijk en wat stoer, goed voor heel wat gelegenheden en goed om je goed in te voelen. Drie looks om in te stralen – want faux, da’s beau.

Fleurige kleuren

Een klassieke faux lederen broek wat speels laten ogen? Met een fleurig bloesje is dat een simpele opdracht. De kleurrijke bloes van L’histoire de Louise is elegant met een speels kantje – de peplum afwerking neemt dat met succes voor z’n rekening. De schattige top in combinatie met de stoerdere broek zorgt op die manier voor een leuke en verrassende tenue – én een regelrechte aandachtstrekker.

All black everything

Imponeer je collega’s met je faux lederen broek door dit stuk te combineren met een los vallende, zwarte bloes. Deze professionele combinatie is stijlvol en straalt klasse uit – met een twist. Géén saaie standaard look, wél een modieuze en trendy outfit waar je heel wat kanten mee uit kan. De afwerking telt: je kan het bont maken met accessoires en opvallende schoenen, maar je kan net zo goed kiezen voor een ‘rustige’ look in witte en zwarte tinten.

Een beetje feest

Wie de faux lederen broek van L’histoire de Louise graag voor een iets chiquere gelegenheid draagt, kan het stuk combineren met een fijne, zwarte bloes. Een all-black-look toont sowieso al net iets chiquer, maar hier is het de gouden afwerking die het ‘m doet. Werk de outfit af met een paar opvallende pumps en een subtiele eyecatcher – zoals een lange ketting of grote armband. En een streepje felle lippenstift kan natuurlijk ook geen kwaad …

Ontdek de volledige collectie van L’histoire de Louise online of in jouw e5-winkel en stel jouw eigen look samen met de faux lederen broek. Hulp nodig? Maak een afspraak voor onze personal shopper service en ontvang gratis persoonlijke stijltips van jouw shop assistant.

Shop de looks
34