Fantastische feesten volgens Greet Moens

by Greet Moens

20/12/2016

De Kerst- en Nieuwjaarsperiode is voor mij, net als voor de meeste mensen, de gezelligste tijd van het jaar! Feestdagen, dat is genieten. Van alles. Je huis versieren, de sfeer, vrolijke mensen, lekker eten … Een echte topperiode dus.

Perfect in thema

Het is super leuk om het huis volledig klaar te maken voor de feestdagen. Het hele gezin geniet ervan: mijn man Wouter en mijn 17-jarige dochter zijn ook erg grote fans van de feestperiode. Het begint al met het uitkiezen van de perfecte kerstboom, een karwei voor man en dochter. De versiering neem ik steevast voor mijn rekening. Het kleurthema van dit jaar is bordeaux en goud geworden (wat had je verwacht?). Een warme, gesofisticeerde variant op de klassieke kerstversiering.

Samen genieten

Voor mij is Kerst een echt familiefeest. Samen het menu bepalen, de boodschappen doen en van het hele gebeuren genieten. We verkiezen kleine tapas-achtige gerechtjes en een dessertbuffet als hoogtepunt. Mijn man en dochter vormen het perfecte keukenteam, ik hou me vooral bezig met de versiering. Mooie borden uit de Pascale Naessens collectie, zilveren bestek, kaarsen, … Ik haal (bijna letterlijk) alles uit de kast om het gezellig te maken. De sfeer die er tijdens de feestdagen hangt vind ik fantastisch. Gemoedelijk, meer op ’t gemak. Even de dagelijkse drukte vergeten. Heerlijk!

Stijlvolle look

Ook tijdens de feestdagen ga ik voor kleur én kies ik voor comfort. Op Kerst zou ik uitpakken met de hippe broek met lurex uit de Liberty Island collectie, gecombineerd met het blauwe fluwelen T-shirt van D’Auvry. De kanten afwerking aan de mouwen is apart én geeft een feestelijke touch aan dit stuk. De fluwelen jurk van D’Auvry vind ik dan weer perfect om van oud naar nieuw te gaan. Mijn man kan dan volop genieten van mijn look, want oudejaar vieren we met ons tweetjes. De dochter gaat dan weer met haar vriend en hun vrienden uit. Dat is dan jong zijn hé! Beide outfits zou ik afwerken met een paar prachtige Swarovski oorbellen uit de collectie van mijn vriendin. Met een paar leuke enkellaarsjes en aubergine nagellak is de look voor mij compleet.

Ik wens jullie van harte veel warme familie- en vrienden momenten, waar en met wie jullie ook mogen vieren. Moge het een periode van rust en genieten zijn na een druk jaar. Hopelijk gaan er in het nieuwe jaar veel hartenwensen in vervulling en dit in goede gezondheid. Maak er iets moois van!

Nog op zoek naar jouw ideale feestlook? Op onze webshop hebben we nog heel wat leuks te bieden, maar ook onze winkels hangen vol met toffe items. Heel e5 wenst jullie allen fantastische & stralende feestdagen toe! Geniet ervan – en geniet zeker ook van elkaar.

Shop de feestlooks van Greet
97