Faux mais beau: legging in lederlook

by Céline Delodder

16/09/2016

L’histoire de Louise staat garant voor een stijlvol en trendy najaar. Een van de hipste trends is de lederlook: boven, onder, helemaal – (faux) leder is in. Dat leder niet zo makkelijk draagt (en wast) is algemeen geweten. En dat is net waarom faux leder zo handig is: die materie mag tenminste wel je wasmachine in (en kost je geen fortuin). Maar in deze twee looks met de legging in lederlook ben jij wél een fortuin waard.

Everyday cool

Combineer de faux lederen legging met een simpel, zwart bovenstuk als je dit item graag op een gewone dag wilt dragen. De combinatie van een basic item op een lederen broek is altijd leuk. Draag de legging met een zwart T-shirt met lange mouwen die onder de oksel een beetje losvallen. De rolkraag geeft je look wat meer cachet mee, zeker als je ‘m draagt met een lange ketting. Qua schoeisel heb je het wel heel gemakkelijk: sneakers staan er leuk op, maar dat geldt ook voor pumps, laarzen, korte botjes, bikerboots … De ideale look om met je favoriete schoen te dragen dus!

Fancy cool

Ga je naar een hip feestje of een receptie? Deze faux lederen legging geeft in combinatie met een elegante, vrouwelijke bloes een verrassend resultaat. De broek oogt meteen heel wat chiquer zonder aan coolness te moeten inboeten. Je kan de bloes in je broek dragen, en over de rekker een brede riem dragen. Of je kan ‘m gewoon over je broek laten hangen voor een fancy nonchalence uit te stralen. Werk je look af met een getailleerde witte blazer om het geheel extra boost te geven. Met een paar stiletto’s ben jij sowieso de ster van de avond.

Stel jouw eigen lederlook samen op onze webshop, in je favoriete e5-winkel of maak een afspraak met één van onze personal shoppers. Deze stylistes geven jou een set aan unieke en persoonlijke stijltips zodat je elke dag nog meer kan stralen. Meer informatie over de Personal Shopper service

Shop de looks
23