Feestlooks mannen

by Céline Delodder

07/12/2016

De feestdagen komen eraan en daar hoort niet alleen het juiste diner bij … maar ook de juiste outfit. Ga je nu voor een elegant en stijlvol kostuum? Of kies je toch eerder voor casual chic? Wij stelden vier looks samen, goed voor vier feestjes.

25% chic

Met diepe, verfijnde kleuren wek je al snel een chique uitstraling op. De okerkleurige chino van Dansaert Blue, gecombineerd met de portokleurige colltrui, heeft exact die chique feel over zich. De warme en winterse kleuren zetten meteen de juiste toon voor een gezellige feestsfeer. Een outfit om met vrienden of familie te genieten van lekkere hapjes en een goed flesje wijn, terwijl de cadeautjes worden uitgewisseld. Gezelligheid troef: deze look is perfect voor een zalige avond bij je thuis.

Shop de look

50% chic

Een bruine chino klinkt misschien saai, maar is het allesbehalve. Combineer deze broek met de Dansaert Black coltrui in dezelfde kleur en schitter in een gesofisticeerde look. Door de antraciet blazer erboven te dragen til je de outfit naar een nog hoger niveau en krijg je meteen een feestelijker effect. Dit is een tenue om mee uit te pakken op het grote familiefeest – je kent het wel, dat ene feest waarvoor je netjes gekleed moet zijn, maar niet té. De look is bovendien ook perfect voor dat casual chic feestje bij je vrienden. In beide gevallen: succes gegarandeerd (en de hele outfit zit nog eens comfortabel ook)!

Shop de look

75% chic

Ja, hier zijn we dan. Tijd voor kostuums! Een marineblauw kostuum, dat hebben we allemaal al eens gezien. Een petroleumblauw kostuum, daar kan je nog eens mee uitpakken. Dit kleur oogt snel chique en feestelijk wanneer gecombineerd met het juiste hemd en de goede accessoires. Met een wit hemd krijg je een klassieke look, met een licht bedrukt exemplaar til je jouw look naar een heel ander niveau. Deze outfit is perfect voor de komende nieuwjaarsreceptie (oké, dat is wel nog even wachten) op je werk, maar kan je evengoed dragen om uit te eten te gaan tijdens de feestdagen. Zolang je er niet op gaat morsen natuurlijk …

Shop de look

100% chic

Tijd om de ultieme klassieker boven te halen: het zwarte kostuum. Een musthave voor elke man, want met een zwart kostuum zit je altijd goed. Minder chique dan een smoking, maar toch perfect voor heel wat feestelijke gelegenheden. Dit kostuum staat mooi in een klassieke combinatie met wit hemd en zwart strikje. Ideaal om het nieuwe jaar goed mee in te zetten. Wie 2017 graag tegemoet gaat in een trendy en minder voor de hand liggende look kan voor een all black tenue gaan. Met een zwart hemd toont je outfit chique en zelfs een tikkeltje mysterieuzer. Voor een extra stralend effect draag je hier best een opvallend kleur op: met een bordeauxrode das erbij heb je dé feesttenue van de avond aan.

Shop de looks

Jouw favoriete look er niet tussen gevonden? Geen nood: op onze webshop of in jouw e5-winkel kan je jouw eigen, unieke look samenstellen. En voor wie hulp nodig heeft is er nog altijd onze Personal Shopper Service.

169