Geef je papa het perfecte cadeau met een personal shopper-sessie

by Sophie Pycke

09/06/2017

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Of – wees eerlijk – ben je de duffe kledingstijl van je papa gewoon een beetje beu? Geef hem dan een liefdevol duwtje in de rug richting een mooiere garderobe! Trek samen met je papa naar één van onze winkels en geef hem een make-over tijdens een sessie met een personal shopper. En wel hierom:

  • De beste manier om de band met je papa sterk te houden? Samen dingen doen. Leuke dingen. Zoals hem met de hulp van een personal shopper voor de spiegel zetten en hem eindelijk in die outfit steken die jij al zo lang voor ogen hebt. En die hem er ook nog eens superknap laat uitzien.
  • Clichématige cadeaus wil niemand krijgen. Ook je papa niet. Geef hem niet het zoveelste boek of Bongo-bon, maar trakteer hem op een leuke shoppingervaring, samen met jou.
  • Wil je je vader niet meer zien sukkelen met hopeloos mislukte kledingcombinaties? Verhoog dan zijn zelfredzaamheid. Onze personal shopper geeft je papa een hele reeks op maat gemaakte kledingtips mee.
  • Ben je soms een beetje beschaamd om naast je papa in ‘karakteristieke tenue’ te lopen? Hoeft niet meer! Alleen nog maar stijlvolle, mooie outfits vanaf nu.
  • Onze herencollectie is gewoon mooi. En cool. Punt.

Shop nu leuke cadeautjes voor Vaderdag online of maak meteen een afspraak voor papa (en jezelf) met je personal shopper. Vrolijke Vaderdag gewenst! 

18