Grijze elegantie

by Greet Moens

18/10/2016

Deze tenue is hét bewijs dat grijs niet per se een kleur is voor grijze muizen. Voor mij is dit een outfit waarmee je kan stralen en ‘subtiel’ kan opvallen. Je springt in het oog, maar op een elegante en uiterst stijlvolle manier.

Door de T-shirt en broek in dezelfde kleur te kiezen maak je een lange, verticale lijn waardoor je groter (en slanker lijkt). En geef toe: stiekem vinden de meeste vrouwen dat toch wel een leuk extra – ik in ieder geval zeker wel. Deze stuks uit de L’histoire de Louise collectie zijn op zich vrij klassiek, maar in combinatie met de juiste accessoires heb je meteen een hipper en moderner resultaat. De stof van deze stuks zit trouwens super comfortabel. Perfect om in je zetel te genieten na een langer werkdag, maar even geschikt voor de actieve vrouwen onder ons: hierin kan je namelijk gerust een eindje wandelen.

Intussen is het (jammer genoeg) geen weer meer om zonder jas naar buiten te komen. Ik vind het nog niet koud genoeg om mijn dikke wintermantels boven te halen – en dat is waarom zo’n tussenseizoen jas perfect is. Dit beige cape-model van Sarandi zit én combineert gemakkelijk. Mooi meegenomen voor een mantel, toch? Bovendien zit de jas nog eens lekker ruim, zodat je er toch nog een blazer of (dikke) trui onder kan dragen.

Om de look wat meer pit te geven heb ik ‘m gecombineerd met een paar hoge, opvallende hakken. De dierenprint trekt de aandacht, zeker in combinatie met de glitter. Deze schoenen zijn eigenlijk, al verwacht je het niet meteen, erg makkelijk om met andere prints te combineren. Durf eens wild te doen en test zeker zelf eens uit … Experimenteer maar! Met mijn DIY fluffy oorhangers koos ik voor wat meer ‘aaibaarheid’. Deze oorbellen zijn trouwens erg simpel om te maken: je hoeft alleen maar pluizige pompons aan een haakje te bevestigen. Met de haakjes van een paar oude oorringen die je toch niet meer draagt zit je meteen goed.

Mijn make-up is opnieuw niet echt een verrassing … Een minerale foundation om je huid blijvend te voeden, wat blush (ook als je geen foundation draagt een ‘must’) en mascara. Zonder mascara en mijn trouwe lipstick voel ik me eigenlijk een beetje incompleet. Zo hebben we allemaal wel iets zeker?

Hopelijk zijn jullie opnieuw geïnspireerd en durven jullie nieuwe combinaties, prints en stijlen aan. Experimenteer, probeer, durf en vooral: geniet. Van de nieuwe collectie kan je alvast online en in je favoriete e5-winkel genieten. Happy shopping!

Shop de look
124