He’s got the blues

by Céline Delodder

18/08/2016

Blauw is zo’n kleur dat nooit uit de mode is. Een kleur waarin je geen blauwtje gaat lopen. Net zoals je met onze vier basics (in ’t blauw) evenmin een blauwtje zal lopen. Vier keer basic, vier keer blauw: met deze items ben je altijd goed gekleed.

Pro polo

Een stijlvol en even comfortabel alternatief voor de T-shirt. Net iets gekleder ook. Dat is waarom de polo een musthave basic item is voor jouw kleerkast. Fancy tuinfeest? Polo! Casual receptie? Polo! Genieten van een cocktail op ’t strand? Polo! Met een blauw exemplaar zit je altijd goed. Donkerblauw, indigo of hemelsblauw: jij kleurt jouw eigen stijl. Of je de polo nu draagt boven een jeans, geklede broek of short … Je ziet er sowieso goed uit. En vergeet je zonnebril niet. Cool vibes verzekerd. (En neen, er is helemaal niets mis met een T-shirt … ook altijd handig om die in je kast te hebben!)

Shop de musthave polo's

Niet in je hemd gezet

We horen je het al denken. LOGISCH! Wel ja, eigenlijk wel. Maar toch. Herhaling kan geen kwaad. Een blauw hemd in je kleerkast hebben is een echte must. Wit voor chique gelegenheden, blauw voor wanneer je er netjes maar niet té chique moet uitzien. Zit je graag strak in ’t pak dan kies je best voor een slender fit, wie graag vooral gemakkelijk zit kan z’n geluk niet op met een regular of comfort fit. Combineer zoals je zelf wilt. Een hemd staat mooi op een jeansbroek – donker of licht – en toont steevast elegant op een geklede broek of chino. Jouw stijl, jouw keuze.

Shop onze favoriete hemden

Push de pull

Het kan aan onze warmbloedige familie liggen, maar in de kleerkast van ‘onze’ mannen is er een opvallend gebrek aan pulls. Nochtans zitten we met een klimaat waar een mooie trui al eens van pas kan komen. Het is dan ook handig om altijd een simpel, fijn model in je kast te hebben. Een effen blauwe trui kan op een koude dag wel eens jouw stijlvolle redding zijn. Past de klassieke pull niet bij jouw stijl? Een donkerblauwe hoodie is jouw oplossing. Hip, comfortabel én gezegend met grote zakken om al je spullen in kwijt te kunnen.

Shop de mooiste pulls

Das geschikt (en gestrikt)

Je hebt een hekel aan dassen? En je kan ze toch niet knopen? Tja. Je gaat er eigenlijk niet aan onderuit kunnen: op een dag wordt je ergens verwacht waar er van je wordt verwacht dat je een das draagt. Een zwarte das is mooi en stijlvol, maar een blauwe das is dat evenzeer – maar heeft nog een beetje meer fashion vibe over zich. Geef je outfit een boost en durf ook te kiezen voor een niet-effen exemplaar. Je kan het zo gek bedenken als je zelf wilt. Of je kan je das voor heel chique gelegenheden achterwege laten en kiezen voor een strikje. Dat kan ook.

Shop dassen en strikken

Wat is jouw absolute (blauwe) musthave in jouw kleerkast? Vertel het ons in een reactie!

34