Klasse met L’histoire de Louise

by Céline Delodder

02/10/2017

Je houdt wel van een chique toets in je look? Je stijl straalt klasse en elegantie uit? Dan is L’histoire de Louise sowieso een topmerk voor je. Wij selecteerden twee stuks uit de collectie die we op drie manieren combineerden.

Faux-jurk met klasse

Twee stuks worden hier één. De elegante kokerrok sluit mooi aan en zet zo je vrouwelijke vormen in de verf. Het structuurstofje geeft een chiquer allure aan het stuk, zeker in combinatie met het bijpassende T-shirt. Je kan het bovenstuk losjes boven de rok dragen voor extra comfort. Het meest stijlvolle resultaat verkrijg je echter als je het T-shirt in je rok steekt: op die manier benadruk je jouw taille. Je kan de look dan afwerken met een brede tailleriem, om deze nog meer in de schijnwerpers te zetten. Deze tenue is perfect voor werkdagen, recepties of een gezellig etentje op restaurant. Schoentip: zwarte pumps.

Klassiek met klasse

Als je het T-shirt combineert met een sobere, zwarte kostuumbroek krijg je meteen een heel ander resultaat. Het opvallende rood-zwart-witte patroon van je bovenstuk trekt volop de aandacht, terwijl de klassieke kostuumbroek van D’Auvry voor de nodige rust zorgt. In deze outfit kan je zowel stralen op het werk als tijdens een dagje shoppen. Tip: benadruk de rode toon in je bovenstuk en kies voor felrode lippen. Geeft je look ook meteen wat meer poeha! Schoentip: zwarte pump of veterschoen.

Comfort met klasse

De elegante kokerrok heeft als extra pluspunt dat deze supercomfortabel zit. Sommige modellen ‘snoeren’ je helemaal in, terwijl dit exemplaar je zo vrij als een vogel laat voelen. Gecombineerd met de los vallende L’histoire de Louise trui verhoog je dat zalige comfortgehalte nog ook. Wie wat gevoelig is aan wol: dit stuk is licht prikkelbaar, een topje is dus zeker geen overbodige luxe. Resultaat? De perfecte look voor als het wat frisser begint te worden. Schoentip: zwarte enkellaarsjes met hak of creepers voor als je echt wel héél erg comfortabel wilt zitten.

Ontdek de volledige L’histoire de Louise collectie online en stel zelf je nieuwe outfit samen. Graag eens een nieuwe stijl uittesten? Geen nood: onze personal shoppers helpen je met alle plezier!

Shop de looks
0