Libelle T-shirt met glitter

by Sophie Pycke

21/08/2017

Combineren is dé manier om een schijnbaar helemaal nieuwe outfit uit je kleerkast te toveren. Wij namen alvast de proef op de som en stelden met het T-shirt met glitterstrepen van Libelle twee totaal verschillende looks samen.

Fifties vibe

Het voordeel van een neutraal bovenstuk? Je kan het moeiteloos combineren met een meer gedurfd item. Zoals de zachtrode rok van Libelle. Het uitwaaierend A-lijn model en de opvallende tailleband met lurex geven het rokje een onmiskenbare fifties vibe. Steek het wit T-shirt in de rok – zo zet je meteen ook je taille in de verf – en laat de glitter het werk doen. Hallo Marilyn Monroe! Schoentip: een elegante pump.

Back to basics

Eerder fan van een ultracomfortabele look? Geen probleem! Ook met een sobere tenue en kwalitatieve basisstukken kan je de ogen van de buurvrouw uitsteken. Combineer het wit T-shirt met zacht gekleurde glitterstrepen met de oudroze broek van D’Auvry. Trek er een paar hippe sneakers onder aan en je feilloos comfortabele outfit is een feit!

Zin om zelf wat combinaties uit te proberen? Check dan de nieuwe collectie online. Of schakel de hulp in van onze personal shoppers: een afspraak is gratis en maak je in 1,2,3 op onze website.

De items in deze blogpost zijn binnenkort beschikbaar op onze website. In de winkel kan je ze reeds kopen. 

41