Musthave jeansrok

by Céline Delodder

27/01/2017

Een donkerblauwe jeansrok is een stuk waarmee je heel wat kanten uit kan. En net daarom is de D’Auvry denimrok een echte musthave in je kleerkast. Dit stuk combineert ontzettend gemakkelijk én kan je doorheen alle seizoenen dragen. In deze blogpost kan je je al laten inspireren door onze twee looks!

Klassiek, c’est chique

Je hoeft niet altijd uit te pakken met de meest unieke en speciale looks … want een klassieke look is minstens even mooi. Combineer de jeansrok met een donkerblauwe T-shirt in een zachte reliëfstof. De stof voelt aangenaam, oogt erg luxueus en geeft je T-shirt ook wat meer karakter. Draag er de open cardigan in dezelfde stof boven en je hebt meteen een chique, klassieke look om in te stralen. Werk de outfit af met een zacht glinsterend sjaaltje en een paar elegante pumps waar je je goed in voelt. Ben jij al klaar om complimenten in ontvangst te nemen?

Hipp(i)e toets

Geef de denimrok een totaal andere uitstraling door te combineren met een losse bohemienne bloes. Dit los vallende model kan je zowel in je rokje dragen als erboven: beide opties zijn een aanrader. ’t Is maar waar je het meest in kan stralen! Omdat de subtiele veterdecolleté niet verloren mag gaan draag je hier best een kortere ketting bij. Met het fijne goudkleurige halssnoer zit je hier zeker goed – en blijf je mooi binnen de subtiele bohemienne stijl. Inclusief Oosterse toets. Afwerken doe je met een paar comfortabele enkellaarsjes: succes gegarandeerd.

Combineer de rok volgens jouw stijl op onze webshop, of laat je door onze personal shoppers helpen in je e5-winkel. Je look al gevonden? Deel ‘m met ons op Facebook of Instagram via #mijne5.

Shop de looks
50