Nieuwe collectie, ook voor zomerweer

by Céline Delodder

25/08/2016

De zon geeft zich de komende dagen weer voor de volle 100%. Maar stiekem ben je misschien wel jouw huidige zomerkledij al een beetje beu gezien. Gelukkig bieden wij soelaas: onze nieuwe collectie is ook geschikt voor warme dagen!

Het betere benenwerk: jurkjes & rokjes

Een maxidress lijkt niet direct de beste keuze als het zo warm is. Edoch. De lengte leent er zich perfect toe om de wind met de stof te laten spelen en je zo extra verfrissing te schenken. Bovendien creëer je bij elke stap zelf wat wind … en verfrissing. “Ja maar ik kan dan niet goed bruinen’’ is een terechte opmerking. Maar niemand die z’n wenkbrauwen gaat optrekken als je jouw jurk wat naar boven trekt als je je hebt geïnstalleerd op dat zonnige terras. Toch liever kort? Met een licht gekleurd jurkje maak je een goede keuze om in een frisse, zomerse look te stralen. Maak de zon jaloers en kies voor een model waarin je jouw taille benadrukt.

Laat je benen zien (en bruinen) met dit zonnige weer in een trendy minirok: succes gegarandeerd. Zowel op mode- als op bruiner-worden-vlak. Ga voor een zwierig model met leuke print voor een op en top speelse zomerlook. Of kies voor een strakker, retro model in jeans: wie waagt, die wint … zet een extra knopje open en laat wat meer van die mooie benen zien!

Shop de musthaves

Warme armen: topjes en T-shirts

Voorkom (te veel) zweet met dit warme weer door zoveel mogelijk lichtgekleurde bovenstukken te dragen. Met een aansluitende, witte top heb je een passe-partout item in je handen waarmee je elke zomerlook naadloos kan afwerken. Een losse top geeft de wind dan weer de vrijheid om, net als bij de maxijurk, jou te voorzien in extra friste. Egaal of met leuke print: jij kiest helemaal zelf. Jouw stijl, jouw outfit. En voor wie het echt lastig heeft in dit warme weer is katoen dé aanrader. Sowieso kiezen ‘zweters’ beter niet voor synthetische stoffen – die laten je sneller zweten en houden bovendien langer geurtjes vast.

Shop de musthaves

Wat draag jij het liefst met zo’n warm weer? Vertel het ons in een Facebook reactie of deel jouw favoriete look op Instagram met #mijne5.

63