Onsterfelijke duo’s met jeans

by Céline Delodder

24/03/2017

Sommige combinaties hebben ‘het’ gewoon. Passen perfect samen, zijn tijdloos en staan altijd goed. Van die echte, onsterfelijke duo’s dus. In deze blogpost selecteerden we drie outfits met jeans waarin je altijd modieuze bent. Allemaal goed om er goed uit te zien!

Jeans & blazer

Beide items gaan je menigmaal goed van pas komen én passen bovendien heel mooi samen. Je jeans oogt meteen een pak eleganter dankzij de stijlvolle blazer, terwijl je blazer dan weer niet te opgekleed toont in combinatie met je casual jeans. Til je stijl naar een hoger niveau en kies voor een elegant hemd, gecombineerd met een debardeur met print. Wij durven erop te wedden dat je in deze outfit de ster van de dag bent.

Deze combinatie kan je ook erg casual dragen, door je hemd bijvoorbeeld uit je broek je dragen. Met een beige blazer heb je meteen ook een heel andere uitstraling: nog altijd gesofisticeerd, maar van een volledig andere niveau dan een blazer in een donkere kleur. Een hippe look waarmee je jaar na jaar kan uitpakken.

Jeans & hemd

In deze look overdrijf je niet. Je gaat er niet overdreven chique uitzien, net zomin je extreem casual gaat tonen. Door een simpele jeansbroek te combineren met een mooi hemd boost je je look zonder al te veel moeite. Deze outfit ziet er nog beter uit in combinatie met een zelfzekere blik.

Jeans & polo

Tijdens de lente- en zomermaanden is een polo een echte must. Als het écht warm wordt dan kan je gerust die short van je boven halen, maar het is vooral de combinatie met een comfortabele jeansbroek die erg voor de hand liggend is. Die zit gemakkelijk, ziet er goed uit en jij hebt eigenlijk helemaal niet lang over je geslaagde look moeten nadenken.

Stel je eigen onsterfelijke duo samen op onze webshop, of ga eens langs in je favoriete e5-winkel. Wie graag een handje wordt geholpen kan zich richten naar onze personal shoppers voor onsterfelijk persoonlijk stijladvies en een nieuwe look.

Shop de looks
37