Rock & roze

by Greet Moens

05/10/2016

Roze, alleen maar schattig en snoezig? Helemaal niet! Roze kan ook rock zijn – zoals bij deze look. Een beetje glitter, een beetje glamour en vooral helemaal trendy. Ik ben verliefd op deze vrouwelijke, coole look. Want een beetje stoer mag ook wel eens.

Dit seizoen is glitter hip, een trend waar ik enorm grote fan van ben. Niet zo moeilijk ook, want ik hul me al heel erg lang in glinsterende kledij. Deze roze top van D’Auvry laat je stralen zoals je dit seizoen hoort te stralen: de sequins zorgen voor een leuke en modieuze touch mét extra straal-effect. Wie niet gewoon is om glitter buiten feestjes te dragen kan ‘rustig’ beginnen. Draag je glinsterende stuks met een wollen cardigan of casual blazer en je zal meteen zien dat het chique effect van glitter wat wordt gedempt. Wedden dat je binnenkort al niet meer zonder je glitters kan?

Dit silhouet wint volgens mij vooral aan kracht door de combinatie met de ruwe lederlook. Het is de kokerrok in faux leder van hetzelfde merk die je look dat stoerdere effect geeft. Dit stuk combineert ook makkelijk, met een jeanshemd heb je opnieuw een stoerder silhouet, een bloes met strik geeft dan weer een romantische look. Het meest gedurfde aan de look die ik nu heb gekozen lijkt me de keuze voor de pumps met sokken erin… Een dikke, glinsterende sok aandoen in een pump met glitter lijkt niet zo’n evidente keuze. En toch is het resultaat heel trendy en origineel! Doordat je de kleur op elkaar afstemt lijkt het een beetje alsof je korte enkellaarsjes aanhebt. Zo kan je meteen ook je pumps wat langer dragen.

Make-up hou ik zoals gewoonlijk vrij natuurlijk. Juist wat mascara om een heldere blik te verzekeren en een beetje lipstick om je gezicht op te fleuren. Meer is er niet nodig om voor de volle 200% te stralen!

Geniet dus met volle teugen van alle bling dit seizoen … Never let anyone dull your sparkle! En voor wie verkocht is aan de glittertrend: op de webshop vind je veel stralende items om in te stralen.

Shop & straal
112