Ruiten voor binnen & buiten

by Céline Delodder

24/10/2016

Is het een mantel? Is het een trui? Neen dat is het niet, het is de super handige geruite vest van Liberty Island die je ziet! Op zachte dagen draag je ‘m als tussenseizoen mantel, op koude dagen draag je ‘m als trui. Een item dat je met plezier in je kast hangt dus. En in deze looks ben je sowieso helemaal klaar voor een geslaagde dag.

Ruit op ruit

 

Prints combineren is en blijft een trend die de modewereld blijft fascineren. Draag het zachte vestje op het geruite jurkje voor een speelse, hippe look. Het jaren ’60 kleedje krijgt een moderne touch in combinatie met de coole vest. Voeg wat extra sierlijkheid toe met een fijn, grijs armbandje en een paar enkellaarsjes met hak. Ook mooi? Een veterschoen met hoge hak! Wie het graag cool houdt kan de geruite look combineren met een paar sneakers – lekker comfortabel en super trendy.

 

Casual checks

 

Hou het simpel met een nauw aansluitende jeansbroek in marineblauw en een fuzzy trui. Je loopt er de hele dag comfortabel bij, je ziet er goed uit en zo ga je al snel stralend door het leven. De hippe vest met ruiten past perfect bij de casual outfit en geeft het een cool vibe zonder te willen overdrijven. Werk je look af met een paar bikerboots of kies voor een paar vrouwelijke over-the-knee laarzen. Want een béétje sexy kan nooit kwaad – toch?

Stel zelf jouw look met dit vestje samen op onze webshop, of laat je helpen door één van onze personal shoppers. En in onze winkels ben je – zoals altijd – natuurlijk ook meer dan welkom.

Shop dit artikel
69