Solden: shop je rijk

by Céline Delodder

04/07/2017

Adrenaline. Dopamine. Endorfine. Wat-een-koopje-ine. Kortom, al het goede dat je voelt als je een giga koopje scoort tijdens de solden. We kunnen het allemaal bevestigen: een mooi stuk shoppen aan verminderde prijs is gewoon zalig. Al helemaal als je stuks kan kopen die je altijd wel goed kan gebruiken – dan shop je je bijna letterlijk rijk. Zoals deze 3 items!

Jeans

Wat zit gemakkelijk, ziet er goed uit en gaat nooit uit de mode? Oké, ja, het antwoord staat in de titel: jeans! Zowat het meest onsterfelijke kledingstuk voor hem én haar. Hoe kan het ook anders. Denim draag je het hele jaar door. Donkere kleurtjes in het najaar, lichte kleurtjes in het voorjaar. Strakke jeans om je rondingen te benadrukken, losse jeans voor nog meer comfort. Omgeplooid, gescheurd of gewoon klassiek. Denim sterft nooit. Te combineren met euh ja, alles. Bloesjes, T-shirts, topjes, blazers, sweaters. Noem maar op. Te dragen op het werk, vakantie, restaurant, een avondje uit. Van een (extra) jeansbroek heb je nooit spijt. Zeker niet aan een soldenprijs.

Basic bovenstuk

Bovenstukken die overal op passen: een echte noodzakelijkheid. Handig voor als je even niet weet wat aan te doen, op vakantie mee te nemen en te combineren hoe je maar wilt. Een klassieke witte of zwarte bloes is zo’n absolute must. Van casual tot gekleed – met dit item kan je alle kanten op. Even handig is een simpel topje. Je kan het stuk ‘op zich’ dragen, maar komt ook van pas om onder een transparante bloes aan te doen. Een basic T-shirt is ook een op en top dankbaar stuk. Perfect voor de casual look, heerlijk om in te relaxen, comfortabel genoeg voor karweitjes en als je ‘m beu bent kan je er nog in slapen ook.

Tijdloze truitjes

België staat nu niet bepaald gekend om zijn warme temperaturen (hittegolven niet meegerekend). Voldoende truitjes in je kleerkast hebben is dus zeker geen overbodige luxe. Donkerblauwe en zwarte cardigans kan je met zowat alles combineren en zijn meteen ook geschikt om het hele jaar door te dragen. Een witte gilet of twee is dan weer ideaal voor het voorjaar. Extra leuk: cardigans – met of zonder knopen – kan je tijdens warmere dagen ook gebruiken als vestje.

Wat zijn jouw tijdloze items waar je zonder nadenken één extra van koopt tijdens de solden? Vertel het ons in een Facebook-reactie! En nadien shop je gewoon jouw must haves online. Geniet van de solden!

28