Stijlvol op reis

by Céline Delodder

11/07/2016

Ah, zomer. Genieten van het mooie weer – vaak elders dan in België. Logisch natuurlijk met een klimaat als het onze. We mogen al van geluk spreken als we af en toe een beetje zon hebben om van te genieten. Maar welke kledij neem je nu eigenlijk best mee op reis? Wij geven je tips!

Bovenstukken

Wanneer je naar warme oorden trekt heb je sowieso topjes nodig. Struin door de stad in een loszittend exemplaar met spaghettibandjes: als er wat wind is krijg je meteen verfrissing van je opwaaiende top. Voor zij die naar het strand trekken is een strapless topje het ideale stuk. Makkelijk aan en uit te doen, als het te fris is voor in je bikini te genieten kan je toch nog altijd lekker egaal bruin worden. Geen weer om te bakken? Dan is een comfortabel T-shirt de boodschap. En voor ’s avonds zwier je een mooie bloes over je hoofd om te genieten van een lekker diner in stijl.

Vul je valies

Onderstukken

Warm weer = shorts! Hoe zalig is het om je benen te verwennen met een flinke portie zon? Ontzettend zalig, inderdaad. Met een leuke short of korte rok geef jij jouw benen die verdiende zonnestralen en zie je er erg fashionable uit. Wie geen fan is van korte stuks kan zich gelukkig prijzen met de elegante maxitrend. Een lange rok zit zalig goed en toont erg stijlvol en modieus. Een leuke, katoenen broek zoals Greet’s favoriete zomerexemplaar is ook mooi meegenomen. Wat je zeker nooit in je valies mag vergeten – hoe warm het op je bestemming ook gaat zijn – is een jeansbroek. Je weet namelijk nooit wanneer de weergoden beslissen om het roer om te gooien …

Vul je valies

Jurken & jumpsuits

Op reis flaneren in een vrouwelijk en zomers jurkje, daar zeggen wij geen neen tegen. Met zwierige exemplaren ben je meteen in de vakantiestemming en klaar voor een dansje. Overdag of ’s avonds: op reis kan je werkelijk op elk moment van de dag dansen. Niet? Met een leuke playsuit of jumpsuit ben je niet alleen in vakantiestemming maar ook nog eens super stijlvol. Een trend waarmee je op elk moment van de dag kan stralen. Bovendien zit zo’n jumpsuit nog eens comfy ook. Dat is pas mooi meegenomen.

Vul je valies

Truien & jassen

Tja, zoals we al zeiden: je weet nooit wanneer de weergoden slecht gezind zijn. Bovendien kan het zelfs op je warme bestemmingen tegen de avond wat frisser worden. Dan ben je blij dat je toch die cardigan hebt meegenomen. Wil je liever niet te veel meesleuren, dan kies je best voor een item dat zowat overal op past. Je kan natuurlijk ook altijd een statement maken met een felgekleurde blazer of vest met print. En met een trendy jeansvest kan je de bal alvast niet misslaan. Ga je ergens heen waar je kans hebt op regen? Vergeet dan zeker je trenchcoat niet: licht en gemakkelijk om mee te nemen.

Vul je valies

Welke stuks neem jij altijd mee op reis? Vertel het ons in een Facebook reactie!

15