Style je comfy broeken

by Céline Delodder

29/08/2017

Wie kan er nu neen zeggen tegen zo’n zalig comfortabele broek waarin je stijlvol voor de dag komt? Wij denken: niemand. Onze collectie loopt over van comfy broeken – wij selecteerden er alvast twee die héél hoog op de comfort-ladder scoren.

Comfort level: athleisure

De donkerblauwe legging van Liberty Island heeft het allemaal. Je benen zien er schitterend uit – je derrière eigenlijk ook – en je loopt er de hele dag super comfortabel bij. Dankzij de sportieve look van dit item ben je meteen ook mee met de athleisure trend: een combinatie tussen relax- en sportkleren. Waarmee je ook zo even kunt gaan shoppen. Grote fan van die casual, sportieve trend? Combineer de legging dan met een basic wit T-shirt en een paar witte sneakers. Voor wie het liever wat ‘gewoner’ wenst kozen we het losse, indigo topje van Liberty Island uit. Staat super met een paar comfortabele ballerina’s!

Comfort level: fancy

De antraciet D’Auvry broek zit dankzij de elastische tailleband enorm gemakkelijk. Dit stuk oogt wat chiquer dan de op-en-top comfortabele legging, maar zit minstens even goed. Het klassieke model laat toe om te combineren met heel wat stijlen. Zo is de combinatie met de losse off-shoulder bloes met panterprint van L’histoire de Louise een elegante eyecatcher. Het on-trend bloesje heeft de flair, de broek heeft de klasse. Mag het wat losser zijn? Dan is de donkergrijze Liberty Island sweater met indigo en grasgroene retroprint een leuk alternatief. Beide looks staan look met een comfortabele pump of een paar enkellaarsjes.

Ontdek al onze comfortabele stuks op de webshop of ga eens langs in je e5-winkel. Daar staan onze personal shoppers namelijk te popelen om je te helpen met het selecteren van je nieuwe look!

Shop de looks
26