Tover je om tot stadsfee

by Céline Delodder

24/02/2017

Blousons zijn dit seizoen terug in. Wij verloren ons hart aan het Libelle vestje, want deze jas is er niet zomaar één. Door de dromerige bloemenprint krijgt dit item een onverwachte, vrouwelijke twist die je meteen lente-klaar maakt. Het luchtige vestje zit dankzij de lichte, zachte stof super comfortabel. Meteen nog een reden om van op te fleuren, naast de fleurige print. In deze blogpost ontdek je onze favoriete voorjaarslooks met de blouson.

Betoverend mooi

In combinatie met de pastelgroene driekwart broek laat je het vestje helemaal tot z’n recht komen. Met deze lengte doe je mee met de flanking hype – een trend die met het warmere weer aangenamer is dan tijdens de koude winter. Je enkels extra in de verf zetten is dus de boodschap! Kies voor een paar hakken en tover je benen meteen wat langer. Omdat stadsfeeën het altijd druk hebben is een comfortabele sneaker een even stijlvol idee. Dankzij de lichte stof van het vestje kan je doen alsof het een bloes is. Draag er een basic topje onder, in één van de vele kleuren die ook in het vestje terugkomen, et voilà. Jouw outfit is klaar!

Betoverend luchtig

Draag de blouson met een rokje en verras jezelf met een betoverende outfit. In deze rok wil je gewoon meteen beginnen rondhuppelen, want het zwierige model zet je benen bij elke stap in de kijker. Een speelse look die je kan dragen met een fijn hakje of ballerina. Met een paar sandalen kan je deze tenue dan weer perfect herhalen tijdens de zomer. Resultaat? Een vrouwelijke, feeërieke outfit waarin je even fel als de zalige lentezon kan stralen.

Ontdek de volledige Libelle collectie op onze webshop of in je favoriete e5-winkel en combineer de fleurige blouson zoals je zelf wilt. Op zoek naar een nieuwe stijl? Dan betoveren onze personal shoppers je graag met persoonlijk stijladvies.

Shop dit artikel
46