Trendy & comfy onder de € 150

by Céline Delodder

03/06/2016

Ah, hoe leuk is het om een trendy outfit te scoren voor een zacht prijsje? Extra leuk als die outfit nog eens comfortabel zit ook. Met deze vrouwelijke looks van L’histoire de Louise kunnen wij je al mooi inspireren.

Blauw blauw blauw

Jeans is zo’n item waarmee je de bal nooit misslaat. Of je nu gaat shoppen, gaat werken of een avondje gaat stappen: je jeans ‘hangt’ altijd voor je klaar. Het is dan ook een comfortabel stuk met zoveel combinatiemogelijkheden dat het aantal sterren in ons heelal er jaloers op is. Maar soms zijn het net de simpelste combinaties die het leukste resultaat vormen! Wij geven het goede voorbeeld met deze elegante skinny jeans (€ 54,95) in combinatie met een diepblauw T-shirt (€ 29,95). En met een opvallende handtas in marine-stijl (€ 39,95) krijgen we toch die extra touch. En dat voor € 124,85.

Shop de look

Een streepje kleur

Het hoeft natuurlijk niet altijd jeans te zijn … Deze donkerblauwe broek (€ 46,95) is het ideale huwelijk tussen comfort en klasse. Gecombineerd met vrolijke, felle kleuren creëer je de ideale zomerlook voor dit seizoen. Draag deze veelkleurige bloes (€ 39,95) samen met de bijpassende kimono (€ 49,95) en je ziet eruit als een echte fashionista. Modieus, comfortabel en betaalbaar dus, want voor deze look betaal je € 136,85.

Shop de look

Heb jij al jouw comfy look gevonden? Deel ‘m in een Facebook reactie of op Instagram met #zozieikmegraag. En zij die nog op zoek zijn kunnen steevast terecht in onze webshop – of in onze winkels. Happy shopping!

37