Comfy & trendy onder € 80

by Céline Delodder

27/07/2016

Een outfit waarmee je gezellig kan chillen in je zetel maar waar je even goed in kan gaan shoppen. Het type outfit waar iedereen van houdt dus. En zo’n outfit hebben we allemaal graag in onze kast hangen. Wie nog op zoek is naar eentje (of naar een nieuwe) kan zich al in de handen wrijven met deze twee toppers van Liberty Island.

Strak gemak

Een kokerrok die gemakkelijk zit; het lijkt wel een contradictio in terminis. Tenzij die bewuste kokerrok gemaakt is in stretchstof natuurlijk! Een rok die je vormen omhelst zonder je van je comfort te beroven. Draag ‘m zoals alle fashionista’s: met een trendy sweater als bovenstuk. Je zit gemakkelijk op elk moment van de dag en je ziet er nog hip uit ook. Wie een stapje in de wereld zet kan deze look dragen met een paar sneakers. Comfort was zelden zo sexy … en je betaalt er maar € 79,90 voor!

Verbloemend comfort

Met een jurkje dat los valt kan je niet veel mis doen. Het is zo’n stuk dat je in je kast hebt hangen voor dagen dat je gewoon graag lekker comfortabel wilt zitten. Het is een stuk waar je van houdt. En wanneer je denkt een buikje te zien: de fijne bloemenprint verdoezelt alles (ook bolle-buikjes-illusies)! Wordt het wat frisser dan kan je er een losse cardigan over heen zwieren. Zo eindig je met een vrouwelijke, praktische en comfortabele look voor € 79,90.

Shop de looks

Meer looks waar je stijlvol in kan chillen? Onze webshop staat er bol van. En ook onze winkels hangen vol! Daar krijg je zelfs gratis advies erbij. Shoppen maar!

28