Zomertijd was nog nooit zo leuk

by Céline Delodder

31/05/2016

Wanneer we een uurtje minder lang mogen slapen, dan vinden we de zomertijd nooit zo leuk. Maar wanneer het gaat over zonnige dagen, genieten van de warmte en toffe looks … wel, dan is de zomertijd een toptijd. En al helemaal met onze musthaves.

Pretty in pink

Zomer, dat is op reis gaan. Genieten. Luilekkeren. Je goed voelen. Dat gaat allemaal uiteraard nog niet iets beter in de juiste outfit. Zachtroze en zonnig geel: meer is er niet nodig om de perfecte zomersfeer op te roepen. En dit leuke topje van Liberty Island schreeuwt gewoon zomer – zeker in combinatie met een speelse short. Wij zijn al klaar om op verre stranden de zon een lach op ons gezicht te laten toveren.

Shop de musthave

Indi-go

Polo’s zijn deze zomer een hot item. Polo’s in felle kleuren zijn zelfs nog hotter. En geef toe: wie houdt er nu niet van een hete zomer? Deze opvallend coole polo van Casual 5 laat mannen stralen in een city chic stijl. Extra cool is de marine afwerking aan de kraag en mouwen. Want je krijgt tenslotte zon beetje twee zomertrends voor de prijs van één. Dit jaar staan mannen dus op hun strepen door felgekleurd de zomer in te gaan.

Shop de musthave

Voor meer musthaves ben je welkom in onze winkels – daar krijg je zelfs musthave stijladvies erbij. Of je kan gewoon gezellig vanuit je zetel onze webshop uitpluizen.

39