100 % trendy voor € 150

by Céline Delodder

18/03/2016

Een volledige outfit scoren voor minder dan 150 euro terwijl het geen solden is. Onmogelijk? Toch niet! Het hoeft heus niet veel te kosten om een nieuw seizoen stijlvol in te zetten met een unieke outfit. Met deze hippe looks van Liberty Island ben je 100% trendy zonder je portefeuille nachtmerries te bezorgen.

Trendy in pak

Prints zijn weer helemaal in dit voorjaar – en geen enkel kledingstuk blijft gespaard. Jurken, bloezen, broeken: prints vind je overal. Het leukste aan deze trend is dat je helemaal uit de bol mag gaan met combineren. Onze favoriet? De comfortabele grijsblauwe broek met oranje blaadjesprint (€ 39,95) gecombineerd met de elegante blazer (€ 54,95) in dezelfde print.

Een outfit waarmee je jezelf meteen bombardeert tot stijlicoon en trendsetter. Ga voor de perfecte, gesofisticeerde stadstijl door het kostuum te combineren met een hip T-shirt (€ 22,95). Het totaal op je rekening bedraagt niet meer dan € 117,85. Heerlijk gevoel!

Comfy in jeans

Ook jeans doet het goed in modeland. Of het tijdperk van de skinny jeans voorbij is laten we nog in het midden, maar dat baggy modellen helemaal trendy zijn ontkennen we niet. Deze hippe driekwart jeans met omgeplooide pijpen (€ 49,95) is een echte musthave in je kast. Tijdens het ultieme festivalseizoen scoor je sowieso met het hippe worn jeans effect. Combineer met de gespikkelde T-shirt met vintage afbeeldingen (€ 19,95).

Het resultaat is een verrassend moderne kijk op de jaren ’70 stijl. En voor als het wat kouder wordt haal je die heerlijke zachte gilet (€ 44,95) boven. Het beste van deze hele look? De prijs natuurlijk! Want je hebt ‘m voor € 114,85 in je kast.

Wie benieuwd is naar meer kan zich helemaal uitleven op onze webshop. Of je kan natuurlijk ook een bezoek brengen aan onze winkels, want daar krijg je er nog eens gratis modeadvies bij ook. De nieuwe outfit delen doe je met #zoziekmegraag.

0