Boost je outfit met deze 5 accessoiretips

by Sandra

07/04/2016

Zonder accessoires is mijn outfit echt niet compleet. En als je ‘t mij vraagt zijn die zogenaamde ‘hebbedingetjes’ eigenlijk een must in elke kleerkast. Want één detail kan echt een wereld van verschil maken. Met deze vijf accessoiretips scoren jouw looks sowieso.

Juwelen

Wanneer ik zeg dat accessoires mijn outfit compleet maken, dan denk ik in de eerste plaats aan juwelen. Ik voel me eigenlijk naakt als ik buitenkom zonder juwelen. Met de juiste sieraden versterk je nu eenmaal je silhouet. Het geheel ziet er dan ook echt beter uit. Soms is er niet meer nodig dan een armbandje of een ketting om je look compleet te maken. Let wel op dat je niet te veel draagt. Je wilt de aandacht nog steeds op jezelf vestigen, niet op je hoeveelheid juwelen…

Handtas

Een handtas vind ik echt noodzakelijk. Het is niet alleen één van de meest handige accessoires maar meteen ook één om je outfit te laten ‘spreken’. Ik vind het prettig om uit te pakken met de ‘mooiste’ handtas. Het geeft mijn zelfvertrouwen een fikse boost. Speel met de vele modellen: een clutch hoeft je niet altijd te bewaren voor een feestje, en een tote bag kan je ook buiten je werkuren gebruiken. Durf experimenteren!

Sjaal

Ontbreekt er nog iets aan je outfit wanneer je in de spiegel kijkt? Probeer dan eens een sjaaltje uit. Het is een item waar vaak overheen wordt gekeken maar wel kan zorgen voor de nodige afwerking. Soms geeft het je look een specialer effect – en je kan jezelf stijlvol warm houden. Als je een even kouwelijk type bent als mij is een leuke sjaal altijd mooi meegenomen.

Riem

Momenteel is het erg trendy om je outfit te combineren met een fijne riem. Het juiste kleur, afgewerkt met een mooie gesp, wordt een echte eyecatcher en is een garantie voor heel wat complimentjes. Schrik hebben voor gewaagde kleuren, zoals de pasteltinten die in de nieuwe collectie vaak terugkomen, is nergens voor nodig. Een opvallend kleur kan je combineren met stuks in dezelfde kleuren, of met iets neutralere kleding. Zo laat je jouw accessoires op een subtiele manier jouw outfit boosten.

Shop de musthaves

Glimlach

Voel je je goed in je vel, dan straal je dat ook uit. Er is geen beter accessoire dan een mooie, eerlijke glimlach die het gezicht siert van iemand die zichzelf graag ziet. En met de perfecte outfit, waarin jij je goed voelt, ga je automatisch je mooiste glimlach bovenhalen!

Wie zelf nog leuke accessoiretips heeft mag deze gerust met ons delen in een Facebookreactie. Wij zijn alvast benieuwd!

0