5 tips om je dikke trui stijlvol te dragen

by Sandra

11/02/2016

Op Dikke Truiendag staat de verwarming een paar graden minder. Sandra geeft je enkele tips hoe je zo’n heerlijk warme trui perfect kan stylen!

Op stap in ‘t stad

Met een skinny jeans heb je volgens Sandra tal van mogelijkheden. Of je ‘m nu combineert met een oversized trui of een aansluitend model – je outfit ziet er sowieso goed uit. “Kies je voor een strakke trui, dan kan je de look afwerken met een leuke, losse vest.” De e5-styliste laat weten dat je het geheel ook kan boosten met een blazer. “De ideale look voor een dagje shoppen of een gezellige babbel op café.”

Dat ietsje meer

Lange cardigans zijn momenteel erg hip, zegt Sandra, en een echte must voor in je kleerkast. Dergelijke modellen zitten niet alleen comfortabel, maar zien er ook leuk uit. “Zeker als je wat groter bent, of als je de outfit afwerkt met een hak. Het zwierige effect van de trui valt extra op, waardoor je outfit in het oog springt.”

Een trui voor elk moment

We kennen het allemaal: na je werk heb je nog feestje. Moet je dus een outfit kiezen die voor twee gelegenheden past. “Een elegante zwarte trui heeft altijd een zekere chique. Het is een stuk dat klasse uitstraalt en veelzijdig is. Ideaal voor je werk én dat feestje achteraf.” Draag de trui met een zwierige rok voor een trendy look. “Afwerken met een mooi juweel, en je kan je verzekeren dat je complimenten krijgt!”

Stijlvol comfort

“Gemakkelijke kleding staat voor sommigen nog altijd gelijk aan lelijke vodden. Niet is minder waar!” Sandra voelt zich graag comfortabel in haar kleren, en grijpt al eens naar een loszittende broek. Combineer die met een strak T-shirt en een soepele cardigan voor een geslaagd resultaat. “Je voelt je goed, je zit goed in je outfit en dan zie je er ook gewoon goed uit.”

Iedereen warm

Je krijgt het natuurlijk ook wat warmer met een leuk compliment… “Als iemand er goed uitziet, zeg ik het ook. Je ziet mensen opfleuren. Dan krijgen zowel zij als ik het warm van!” Dus is het geven van complimenten de ultieme tip? “Misschien wel ja,” lacht Sandra. Warm krijgen van complimenten. Daar zeggen we geen neen tegen.

Ontdek nu jouw favoriete trui op onze webshop of breng een bezoekje naar één van onze winkels. Onze verkoopsters geven je nóg meer tips!

32