Zes ultieme strandoutfits

by Sandra

22/04/2016

Ik ga op reis en neem mee … de mooiste, leukste, tofste, makkelijkste, trendy outfits waarin ik me vrij kan bewegen en die me elke dag goed laten voelen. Wat ik ook ga doen, waar ik ook ben. Aan zee bijvoorbeeld. Makkelijke combinaties & vlotte tenues, het is niet altijd simpel om de juiste strandoutfits in te pakken. Dat bevestigt jammer genoeg die ene vakantiefoto waar je achteraf altijd spijt van hebt. Maar een gewaarschuwd vrouw is er (minstens) twee waard … Deze vakantie heb je een plan: “een ultieme strandoufit”-plan! 

Liberty Island

 

 

Liberty Day

In een romantische, speelse bui? Dan is deze vrolijke look van Liberty Island echt wel iets voor jou. Een korte jeansshort en een mooie top in zomerse wit: deze look ademt gewoon succes. Trek je mooiste sandalen aan en ga het strand op. Actievere plannen? Ook met sneakers blijft deze outfit helemaal overeind. Love, joy, happiness.

Liberty Night

Een lang kleed is hét kledingstuk dat je op slag vrouwelijk en sexy laat voelen. Toch, dames? Gecombineerd met dit boho printje laat je je ook meteen van je gedurfde kant zien. In deze avondoutfit van Liberty Island kan je elke uitdaging op je vakantie aan.

Shop de Liberty Island strandoutfits

L’histoire de Louise

 

 

Louise by day

Altijd goedgekleed, volgens de laatste trends en met een tikkeltje (geplande) nonchalance: deze look van L’histoire de Louise doet perfect wat het merk belooft. Deze strandoutfit is prachtig in haar eenvoud, met een comfortabele jeansbroek en zomers witte bloes. Op naar het strand!

Louise by night

Oh what a night. Dat je met deze hippe maxi-jurk onvergetelijke tijden gaat beleven, is een understatement. Overal waar je komt, draaien de hoofden om. Jij brengt leven in de brouwerij en voelt je vooral mooi en vrij. Wat een kleed toch allemaal kan doen. Probeer het vooral zelf!

Shop de L'histoire de Louise beachoutfits

D’Auvry

 

 

D’Ay

Ja hoor, D’Auvry doet het weer. Stijlvol én comfortabel het strand op, dat doe je met een linnen bermudashort en blazer. Lekker fris! Dat deze tenue helemaal doordacht is, merk je dan weer aan de terugkomende trendkleur: saffraangeel. Zo begint je vakantiedag meteen goed.

Night

En waarom deze succesformule ’s avonds niet gewoon doortrekken? Andere contrasten, andere accenten, maar sowieso dezelfde klasse van D’Auvry. Deze prachtige top en rok met bladerprint in linnen kreuken niet in je valies en zorgen prompt voor een geslaagde avond in het zonnige Sevilla, Rome of de Caraïbische eilanden … De outfit heb je al, de reisbestemming mag je zelf kiezen.

Shop dit artikel

Niet ultiem genoeg? Onze verkoopsters geven je met plezier gratis stijladvies om jouw persoonlijke ultieme strandoutfits samen te stellen. #zozieikmegraag

0