Chic: feestoutfit onder de € 150

by Céline Delodder

21/04/2016

Dat een chique outfit niet duur hoeft te zijn, dat bewijst D’Auvry. Met deze twee lente- of communiefeest looks ben je sowieso de ster van het feest – uiteraard nét na je neefje of nichtje. Klaar om te stralen?

Bloemenfeest

Bloemenprints fleuren dit jaar de lente op, en zijn dan ook uitermate geschikt voor een vrolijke en zachte feestoutfit. Deze stijlvolle jurk van D’Auvry (€ 54,95) ziet er niet alleen vrouwelijk uit, maar zit ook nog eens ontzettend comfortabel. Dat zijn twee modieuze vliegen in één klap dus.

Werk de jurk af met een lichtroze lange ketting (€ 14,95) en een roze pull (€ 39,95) voor een elegant resultaat. Fleurig, vrouwelijk en perfect voor een zalig lente- of communiefeest! En dat voor maar € 109,95. Daar kunnen wij alvast niet voor sukkelen.

Shop de look

Bladerplezier

Niet alleen prints, maar ook cut-outs blijven dit seizen een trendy fenomeen. En als we deze twee trends combineren komen we alvast tot een stijlvol resultaat. Dankzij dit groene kleedje met toffe bladerprint (€ 44,95) geraken wij meteen in de lentesfeer. Een verfijnde look met een feestelijk tintje: perfect voor het komende familiefeest dus.

Combineer de jurk met een kokette blauwgroene cardigan (€ 34,95) en kies voor een lange goudkleurige halsketting (€14,95) als accessoire. De perfecte feestoutfit voor nog geen € 100? Ja hoor, die heb je net samengesteld. Voor € 94,85!

Shop de look

Op zoek naar meer inspiratie? Ga dan zeker eens langs in één van onze winkels. Onze verkoopsters geven je namelijk gratis mode-advies om je meer dan ooit te laten stralen! #zozieikmegraag

0