New Year countdown!

by Sandra

30/12/2015

De laatste dag van het jaar stijgt de spanning: zo’n leuke vooruitzichten (feest!), maar nog zoveel te doen… We helpen je alvast een handje.

7u30

Na het ontbijt kleed je je snel aan voor het werk. En nu de deuren van de kleerkast toch openstaan: in één moeite leg je al je outfit klaar voor vanavond. Handig én je komt meteen in de feeststemming!

8u00

Nog snel alles aan de kant in de keuken, zodat je er straks meteen in kan vliegen.

10u30

Koffiepauze op het werk. Intussen schrijf je een persoonlijke boodschap op de kaartjes die je vanavond bij het bord plaatst.

12 uur

Lunchen in recordtempo, want de rest van je pauze spendeer je in de bloemenwinkel.

14 uur

Yes, vandaag wat vroeger naar huis, zodat je meteen de keuken in kan duiken. Hoewel, naar huis? Eerst nog de drukte in de supermarkt trotseren voor de laatste ingrediënten.

15 uur

Concentratie in de keuken: dit is het moment om alle voorbereidingen te doen. Schillen, hakken, fileren, pureren, marineren… Let’s do this! Hou een checklist bij de hand en vink af wat gedaan is.

17u50

Quick check: is er voldoende ijs in de diepvriezer? Staat er voldoende drank koud? Overloop ook nog even je menu en controleer of alles klaarstaat.

18 uur

Vanaf nu is het aan jou: de keukenschort gaat even aan de kant, want het is nu hoog tijd om haar en make-up te doen en je feestoutfit aan te trekken. Ppsstt, ppssst… nog wat parfum en je ziet er schitterend uit!

18u50

Net voor de bel gaat: steek de kaarsen aan, spray wat huisparfum door de hal en in de woonkamer en zet een heerlijk muziekje op. Zorg dat de kapstok in de hal leeg is voor alle jassen en sjaals die er straks bij komen. Werp nog een snelle blik in de spiegel, check je kapsel en werk je lipstick bij.

19 uur

De bel gaat! Nu heb je nog slecht één to do: GENIET!

Heb jij tips om die laatste uren vlotjes door te komen? Wat moet je zeker doen, wat moet je net vermijden? En hoe blijf jij rustig? Laat het ons weten!

0
Getagged als: